Λοιμοξιολόγοι και πολιτικοί όλοι μαζί τα κάνατε μαντάρα…. Άσχετοι με το πώς λειτουργεί η αγορά παίρνεται μέτρα και αποφάσεις. ..Ο γαμπρός κ η νύφη χορεύουν,οι γονείς όχι, ο κόσμος όχι .και κατά τ’ άλλα πριν μόλις μερικές μέρες τα 100 άτομα τα κάνατε 300 και το ωράριο από 12:30 το αφήσατε ελεύθερο και ΔΩΣΑΤΕ την εντύπωση ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα… .ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΕΣΕΙΣ. Μιλάτε και για άνοιγμα των κλειστών χωρών….

Η ζημιά πού προκαλείται με τις ακυρώσεις γάμων, βαπτίσεις κλπ είναι ανεπανόρθωτη και ανεπιστρεπτί….Σταματήστε όλους τους δήθεν ειδικούς που βγαίνουν στα κανάλια και μαλώνουν, δείξτε λίγο σοβαρότητα στο λόγο σας γιατί εσείς είστε υπεύθυνοι για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και όχι ο κόσμος….Και κάτι άλλο ή αστυνομία δεν είναι ο μπαμπούλας των μαγαζιών ,η αστυνομία ο ρόλος της είναι να προστατεύει τον πολίτη και να είναι δίπλα του, είναι φίλοι μας και άνθρωποι τις διπλανής μας πόρτας.

Και τέλος ο γάμος δεν είναι μνημόσυνο η τον αφήνεις με προϋποθέσεις και όχι αστείες και παράλογες απαγορεύσεις που αναγκάζουν τον κόσμο σε ακυρώσεις. Λύσεις μπορούσαν να βρεθούν ώστε να προστατευθούν όλοι, όμως αγνοήσατε τους ανθρώπους της αγοράς…ΠΧ Πως επιτρέπεται τραπέζι 10 ατόμων??? αφήσετε και τους 10 αυτούς να μπορούν να χορέψουν εναλλάξ….

Εύχομαι να τα διαβάσετε και να τα διορθώσετε πριν χαθεί και αυτή η χρονιά.

Πηγή fb: Iakovos Pantelidis