Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη με τη Ζήνα Κουτσελίνη η μαμά του 5χρονου Στάθη, τον οποίο κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ το Πάσχα του 2016 στον Άργιλο της Κοζάνης, μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής της, καθώς και για την τραγική εκείνη ημέρα που έχασε το γιο της και που τη σημάδεψε για πάντα.

Η ίδια αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν από το σύζυγό της, στο πως πήρε την απόφαση να τον αφήσει, καθώς και στο γεγονός ότι από τότε υπήρξε μάνα και πατέρας για το μικρό Στάθη. Ανακαλώντας την ημέρα του τραγικού περιστατικού, δήλωσε πως είχε αφήσει τον μικρό υπό την επιτήρηση των ενηλίκων της παρέας και κατέβηκε να φτιάξει καφέ, μην περιμένοντας αυτή την εξέλιξη. Όπως ανέφερε, στην προσπάθειά της να γλυτώσει το Στάθη από τα μανιασμένα σκυλιά τραυματίστηκε και η ίδια, ενώ, σύμφωνα με το δικηγόρο της Ζήση Βρίκο ο οποίος βρισκόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η επίθεση των σκυλιών ήταν τόσο άγρια ωστε το μέρος όπου αυτή διαδραματίστηκε θύμιζε “σκηνή αμερικάνικης ταινίας”.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, επίσης, και για τον πόλεμο που δέχτηκε, τόσο από τα αφεντικά των σκυλιών, όσο και από τα πρώην πεθερικά της, οι οποίοι της επέρριψαν τις ευθύνες για το θάνατο του γιου της και επιδίωξαν την aπελασή της από τη χώρα.

Δείτε στο βίντεο όλη τη συνέντευξη