Βασιλιάς ετών 26! Ο Μίλτος Τεντόγλου έκλεισε 26 χρόνια ζωής αφού γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1998 στη Θεσσαλονίκη και δέχτηκε δώρα και ευχές.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο τόσο σε Παγκόσμιο όσο και σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έχει σαρώσει τα πάντα από το 2018 έως σήμερα. Τόσα χρόνια έχει δίπλα του τον Γιώργο Πομάσκι, ίσως τον πιο επιτυχημένο προπονητή στίβου που πέρασε από την Ελλάδα.

Ο Πομάσκι δεν θα μπορούσε να μην πάρει τούρτα στον αθλητή του. Το έκανε και έβαλε την φαντασία του να δουλέψει. Παρήγγειλε μια τούρτα στην οποία γράφει «Χρόνια πολλά Καπετάν Μίλτο» και δίπλα έχει την… φιγούρα του Ολυμπιονίκη.

Ο Μίλτος φοράει το σακάκι και το πηλίκιο της στολής του Σημαιοφόρου του Ναυτικού αφού πρόσφατα ορκίστηκε ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζεται με τα ρούχα του Λούφι, που είναι ο αγαπημένος του ήρωας από το One Piece.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Από την άλλη ο Εμμανουήλ Καραλής, 4ος Ολυμπιονίκης και 3ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο επί κοντώ, του ευχήθηκε στο Instagram κάπως… παράξενα.

«Χρόνια Πολλά @miltos_d.tentoglou!Σας εύχομαι μια χρονιά με πιο casual ρούχα», έγραψε ο Μανόλο και αποκάλυψε ότι… ξεκίνησε έρανο για να αγοράσει κοστούμι στον Τεντόγλου, αφού κανείς ποτέ δεν τον έχει δει να φοράει!

Πηγή:protothema.gr