Η Στέλλα Τζικανούλα, το αστέρι του ελληνικού επτάθλου, έλαμψε και πάλι, αυτή τη φορά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα. Η αθλήτρια κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και του ακοντισμού, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο και την αφοσίωσή της.

Η αθλήτρια του Χρήστου Γυλτίδη φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Η πρωταθλήτρια του επτάθλου ετοιμάζεται για μια σειρά από αγώνες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να κατακτήσει ακόμα περισσότερες νίκες.

Η Στέλλα Τζικανούλα θα δώσει το παρόν στο Διεθνές meeting συνθέτων αγωνισμάτων “Milos Aligenis”, που θα λάβει χώρα στο μαγευτικό νησί της Μήλου στις 11-12 Μαΐου. Αυτή η συμμετοχή αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς διακρίσεων που αναμένεται να σημειώσει.

Ακολουθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σμύρνη της Τουρκίας (25-26 Μαΐου), όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο, ενώ έχει προγραμματίσει επίσης να συμμετάσχει σε διάφορα meetings στο εξωτερικό, πριν από τα πανελλήνια πρωταθλήματα στον Βόλο (29-30 Ιουνίου) και στην Πάτρα (6-7 Ιουλίου).

Σε όλους αυτούς τους αγώνες η Στέλλα Τζικανούλα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, με στόχο να κατακτήσει νέες επιτυχίες και να συνεχίσει να αναδεικνύεται ως μια από τις πρωταγωνίστριες αθλήτριες του επτάθλου στην Ευρώπη. Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και το ταλέντο της, την καθιστούν ένα πρότυπο για τους νέους αθλητές και μια πηγή έμπνευσης για τον αθλητισμό γενικότερα.

Με κάθε νέα της κατάκτηση, η Στέλλα Τζικανούλα αποδεικνύει ότι ο δρόμος προς την κορυφή απαιτεί όχι μόνο ταλέντο, αλλά και αποφασιστικότητα, υπομονή και σθένος. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Στέλλα Τζικανούλα ετοιμάζεται να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού και να εξελιχθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες της γενιάς της.

πηγή:servianews.gr