Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα θερμά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε σε κάθε βήμα μας!

> Σε αυτο το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο σοκολατάκι, είναι προϊόν έρευνας,η οποία ξεκίνησε από την εταιρία Dioscurides Aromatic Plants σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και εφαρμόστηκε στο τμήμα της νεφρολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας!

> Όλη αυτή η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΗ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: α)ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ β)ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ γ) ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Εν κατακλείδι,το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν μπορεί να διατεθεί προς πώληση από μέρους μας,διότι αφενός δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τις ευεργετικές του ιδιότητες και αφετέρου δεν μπορεί η επιχείρηση μας να καρπωθεί την ιδέα και κατ’ επέκταση τον χρόνο και την προσπάθεια όλων των φορέων που συνέβαλαν σε αυτή διαδικασία!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στέργιο Τζιμήκα και την εταιρία του,που συμβάλλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην εκπλήρωση αυτής της ιδέας.