Η MEΘ ΚΟΖΑΝΗΣ συμπλήρωσε πλέον ένα χρόνο λειτουργίας και κάτι ημέρες.

Το πρόβλημα με την ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ ήταν διαχρονικό αφού το ΜΑΜΑΤΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ως νοσοκομείο πρωτεύουσας νομού, που καλύπτει 150.000 κόσμο δεν είχε ΜΕΘ ενώ υπήρχε στο οργανόγραμμα.

Τα γιατί πολλά και έχουν εξηγηθεί στους αρμοδίους και περιμένουμε ακόμα και σήμερα απαντήσεις.

Εμείς κατορθώσαμε και την ανοίξαμε με υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους Νοσηλευτές αλλά και από τους Ιατρούς που κλήθηκαν να συνδράμουν αλλά και στους μόνιμους ιατρούς της ΜΕΘ. Τους ευχαριστώ όλους.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε εμάς και μας πολέμησαν εντός και εκτός νοσοκομείου εν μέσω πανδημίας, διότι αποτέλεσαν μέρος της κινητήριου δύναμης που μας βοήθησε να προχωρήσουμε.

Οι άνθρωποι που νοσηλευθήκαν και αυτή την στιγμή κοιμούνται στα σπίτια τους είναι αρκετοί. Η θλίψη απο την άλλη για τους ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν αφήνει στίγματα στην ψυχή μας ενώ μας έδωσε την εμπειρία ότι ο εμβολιασμός δουλεύει, αφού το 90 % που νοσηλευθήκαν και απεβίωσαν ήταν ανεμβολίαστοι.

Ευχαριστούμε και την διοίκηση για την στήριξη και προχωράμε μπροστά .

Το βίντεο είναι από το πρώτο εξιτήριο που εγινε περίπου 1 χρόνο πριν, μιας γυναίκας που ήρθε ετοιμοθάνατη από ένα άλλο νοσοκομείο και ήταν ήδη 2 ημέρες διασωληνωμένη εκτός μεθ και αποτέλεσε το πρώτο εισιτήριο στην ΜΕΘ στις 14/12/20 που ανοίξαμε. Εάν δεν είχαμε ανοίξει πιθανώς να μην τα είχε καταφέρει αφού και τότε δεν υπήρχαν κρεββάτια διαθέσιμα.

Ευχόμαστε στην γυναίκα αυτή αλλά και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά και μόνο υγειά.!!!

Η MEΘ ΚΟΖΑΝΗΣ συμπλήρωσε πλέον ένα χρόνο λειτουργίας και κατι ημέρες. Το πρόβλημα με την ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ ήταν διαχρονικό αφού το ΜΑΜΑΤΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ως νοσοκομείο πρωτεύουσας νομού, που καλύπτει 150.000 κόσμο δεν είχε ΜΕΘ ενώ υπήρχε στο οργανογραμμα. Τα γιατί πολλά και έχουν εξηγηθεί στους αρμοδίους και περιμένουμε ακόμα και σήμερα απαντήσεις. Εμεις κατορθώσαμε και την ανοίξαμε με υπεράνθρωπες προσπάθειες απο τους Νοσηλευτές αλλά και από τους Ιατρούς που κλήθηκαν να συνδράμουν. Τους ευχαριστώ όλους. Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε εμάς και μας πολέμησαν εντός και εκτός νοσοκομείου εν μέσω πανδημίας, διότι αποτέλεσαν μέρος της κινητήριου δύναμης που μας βοήθησε να προχωρήσουμε.

Οι άνθρωποι που νοσηλευθήκαν και αυτή την στιγμή κοιμούνται στα σπίτια τους είναι αρκετοί. Η θλίψη απο την άλλη για τους ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν αφήνει στίγματα στην ψυχη μας ενω μας εδωσε την εμπειρία οτι ο εμβολιασμός δουλεύει, αφού το 90 % που νοσηλευθήκαν και απεβίωσαν ήταν ανεμβολίαστοι. Ευχαριστούμε και την διοίκηση για την στήριξη και προχωράμε μπροστά .

Το βίντεο είναι απο το πρώτο εξιτήριο που εγινε περίπου 1 χρόνο πριν, μιας γυναίκας που ήρθε ετοιμοθάνατη από ένα άλλο νοσοκομείο και ήταν ηδη 2 ημέρες διασωληνωμένη εκτός μεθ και αποτέλεσε το πρώτο εισιτήριο στην ΜΕΘ στις 14/12/20 που ανοίξαμε. Εάν δεν είχαμε ανοίξει πιθανώς να μην τα είχε καταφέρει αφού και τότε δεν υπήρχαν κρεββάτια διαθέσιμα. Ευχόμαστε στην γυναίκα αυτή αλλά και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά και μόνο υγειά.!!!