Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/ γυναικών 2022- Μάντσεστερ Αγγλία

Αναχωρεί σήμερα για το Μάντσεστερ της Αγγλίας ο αθλητής του Συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου για να λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην Ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg.

Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου σταδίου προετοιμασίας που έγινε στην Τεχεράνη του Ιράν, υπό την εποπτεία του Εθνικού προπονητή των πανεπιστημίων κ. Jalal Khodami Boroujeni και με όσες επιλογές έγιναν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, με συμμετοχές διεθνών αγώνων και camp, ο αθλητής του Συλλόγου μας βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του ετοιμότητα, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στο πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στον Απόστολο και σε όλη την Εθνική μας ομάδα και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την επιστημονική ομάδα υποστήριξης του αθλητή μας, οι οποίοι για μια ακόμη φορά τον διατηρούν μαζί με τους προπονητές σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας:

1) κ. Καζάκο Ευάγγελο – Μικροβιολόγο

2) κ. Μπουντιούκο Μανώλη – Καρδιολόγο

3) κ. Τζατζάκη Θεοδώρα – Αθλητική Ψυχολόγο

4) κ. Γκέσιου Βασιλική – Κλινική διαιτολόγο

5) κ. Γυλτίδη Χρήστο – Γυμναστή

6) κ. Διάφα Αργύρη – Γυμναστή

7) κ. Πράσο Ευάγγελο – Γυμναστή

8) κ. Παπανίκο Χρήστο, Μεχτερίδη Στέλιο, κα. Βαβουλίδου Σμαρώ – Φυσιοθεραπευτές

9) Jalal Khodami Boroujeni

Επίσης το ΔΣ θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τους δύο περιφερειακούς συμβούλους:
κα. Γκατζαβέλη Γιούλα και κ. Κιάνα Στέργιο για τον διεκπεραιωτικό τους ρόλο ώστε να βρεθεί χορηγός για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του Αποστόλη στο Ιράν, εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.