Στο Δήμο Βοΐου περιέρχεται η περιουσία του Ηλία Δουρμούση όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης ο δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής , ο οποίος άφησε την περιουσία του για τους κατοίκους του Τσοτυλίου. Πρόκειται για 73 ακίνητα αλλά και το Γηροκομείο Τσοτυλίου που αποτελεί κόσμημα και φιλοξενεί πολύ κόσμο.

Ο Δήμος κατάφερε δικαστικά να οριστεί διαχειριστής της κληρονομιάς του ,η οποία παραμένει από το θάνατό του έως και σήμερα ανεκμετάλλευτη. Σύντομα θα συσταθεί και το «Κληροδότημα Ηλία Δουρμούση» για να αξιοποιηθεί η περιουσία του με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία Γηροκομείου (πλέον Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων) κατά την βούλησή του διαθέτη.

Το «ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ» δεν είχε συσταθεί . Αν και τώρα καταστεί ανέφικτη η περιουσίας του άνω κληροδοτήματος θα αξιοποιηθεί με σκοπό την παροχή οικονομικής στήριξης, περίθαλψης και αρωγής σε ηλικιωμένος καταγόμενους από το Τσοτύλι κατά προτεραιότητα και τον Δήμο Βοΐου εν συνεχεία, εφόσον τα έσοδα της περιουσίας επαρκούν της τούτο.

Ιωάννα Παπαδημητρίου