* Για να ισχύσουν οι παραπάνω τιμές προσφοράς θα πρέπει ο πελάτης να αναφέρει το μέσο που είδε την προσφορά

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ

Στις 14 Ιουνίου 1987, ο θρίαμβος της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ από την Εθνική Ελλάδος ξεσηκώνει τους Έλληνες να ασχοληθούν με το άθλημα. Ο Νικήτας Φωτιάδης, ένας νεαρός ταλαντούχος παίχτης μιας μικρής ομάδας μπάσκετ, τραβά την προσοχή ενός Ιταλού προπονητή ως εξαιρετικό ταλέντο. Από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του αλλάζει, μαζί και της φτωχής οικογένειάς του. Η χαρά δε θα κρατήσει πολύ. Όσα του έδωσε η ζωή τόσο γενναιόδωρα τα ζήτησε όλα πίσω. Κι ακόμη περισσότερα.

Είκοσι ένα χρόνια αργότερα, παραμονές Χριστουγέννων του 2008, μια σειρά ιδιαίτερα άγριων δολοφονιών στην Αθήνα αναστατώνει τις αστυνομικές Αρχές. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως τα θύματα δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, είναι διαφορετικού φύλου, διαμένουν σε άλλες περιοχές, έχουν διαφορετικές προσωπικές ζωές, ανόμοιες κοινωνικές θέσεις και επαγγέλματα. Το πιο περίεργο όμως είναι πως τα σώματα όλων είναι τοποθετημένα σε θέση Εσταυρωμένου και δίπλα από καθένα υπάρχει ένα διαφορετικό πλαστικό ομοίωμα νάνου, από το γνωστό παραμύθι «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι».

Ο Νικήτας παρακολουθεί τα γεγονότα σοκαρισμένος. Στο μακρινό παρελθόν, όλα τα θύματα είχαν μαζί του και μεταξύ τους σχέσεις που η Αστυνομία αγνοεί. Όμως δεν τολμά να μιλήσει, φοβάται. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος Α΄ Σοφοκλής Καραμάνος, ο επικεφαλής των ερευνών, προσπαθεί να αποτρέψει την επόμενη δολοφονία. Οι νάνοι του παραμυθιού είναι επτά κι εκείνος κρατά στα χέρια τους τέσσερις.

Ποιος είναι ο επόμενος νάνος που θα βρουν;

Ποιος και γιατί κρύβεται από πίσω;

Γιατί αφήνει σε θέση Εσταυρωμένου τα θύματά του;

Είναι ένας ο δολοφόνος ή περισσότεροι;

Μήπως έχει θέση και η Χιονάτη σ’ αυτό το παιχνίδι;

ΤΙΜΗ: 17,91

 

ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ 2

ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ.

Η ΚΑΤΝΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΤΩΡΑ Η ΚΑΠΙΤΟΛ ΖΗΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Ενάντια σε κάθε προγνωστικό, η Κάτνις Έβερντιν και ο Πίτα Μέλαρκ είναι ακόμη ζωντανοί. Η Κάτνις θα έπρεπε να νιώθει πλέον ανακούφιση, αλλά δεν την αφήνουν οι ψίθυροι για μια ανταρσία κατά της Κάπιτολ – μια ανταρσία που ίσως προκάλεσαν άθελά τους η ίδια και ο Πίτα.

Καθώς το έθνος έχει τα μάτια του στραμμένα στην Κάτνις και στον Πίτα, διακυβεύονται πολλά. Μια λάθος κίνηση και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες.

Το δεύτερο μέρος της καθηλωτικής τριλογίας ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, που κατέκτησε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

ΤΙΜΗ: 13,95€

 

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 1-7

Αποκτήστε τώρα τα 7 βιβλία της σειράς ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, της Τζ. Κ. Ροουλίνγκ, μαζί με μια συλλεκτική κασετίνα δώρο σε απίθανη τιμή!

Η κασετίνα κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και περιλαμβάνει τα βιβλία:
1. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ – αρχική τιμή 9,90 €
2. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ – αρχική τιμή 14,40 €
3. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΚΑΜΠΑΝ – αρχική τιμή 15,50 €
4. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ – αρχική τιμή 15,50 €
5. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ – αρχική τιμή 15,50 €
6. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΠΡΙΓΚΙΨ – αρχική τιμή 15,50 €
7. Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – αρχική τιμή 15,50 €

ΤΙΜΗ: 71,99€