Για να ισχύσουν οι παραπάνω τιμές προσφοράς θα πρέπει ο πελάτης να αναφέρει το μέσο που είδε την προσφορά

ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΤΟ
Δεκαετία του 1930. Η Έρζι χωρίζει τον πλούσιο άντρα της και παντρεύεται τον Μίχαγι, έναν ονειροπόλο και εσωστρεφή χαρακτήρα. Πηγαίνουν το μήνα του μέλιτος στην Ιταλία. Εκεί, μια απρόσμενη συνάντηση με έναν παλιό του φίλο θα προκαλέσει στον Μίχαγι μια βαθιά ψυχολογική κρίση η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με την ίδια του την επιλογή να παντρευτεί και με τη νοσταλγία της χαμένης του νιότης και των χαμένων του φίλων, μιας ετερόκλητης συντροφιάς που περιλαμβάνει εξαιρετικά ασυνήθιστους χαρακτήρες: τον Τάμας, έναν αυτοκαταστροφικό μποέμ, τον Έρβιν, έναν ποιητή γεμάτο πάθη που γίνεται ασκητής, τον Γιάνος, έναν κοσμικό απατεώνα και τέλος, την Εύα μια μοιραία για όλους γυναίκα. Ο Μίχαγι θα προβεί σε μια κίνηση που θα κλονίσει κάθε πιθανότητα ευημερίας του γάμου του για να μπει σε μια μοναχική και αβέβαιη περιπλάνηση στην Ιταλία και στην αναζήτηση του αληθινού έρωτα στην φευγαλέα και αινιγματική μορφή της Εύας. Από την άλλη, η Έρζι θα αναγκαστεί να κάνει και αυτή, με άλλο τρόπο, τη δική της πορεία προς την ερωτική και αισθηματική αυτογνωσία.
Ο Άνταλ Σερμπ, σπουδαία μορφή της ουγγρικής λογοτεχνίας -άγνωστος όμως στην Ελλάδα- συνθέτει ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που κινείται με χάρη και μαστοριά ανάμεσα στον ανάλαφρο, πανέξυπνα χιουμοριστικό τόνο, το βαθύ ρομαντισμό και τη φιλοσοφική και ψυχολογική ενδοσκόπηση.
Ένα μυθιστόρημα πρωτίστως για τον έρωτα και το θάνατο, τις διαφορές των δυο φύλων, τα όνειρα της νιότης και τους συμβιβασμούς της ενηλικίωσης.
ΤΙΜΗ: 18€

ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

«Με τρομάζετε, μις Μαρπλ», είπε ο σερ Χένρι.
«Ελπίζω να μην επιθυμήσετε ποτέ να με βγάλετε από τη μέση.
Τα σχέδιά σας θα ήταν πάρα πολύ καλά».

Μια Τρίτη βράδυ ο ανιψιός της μις Μαρπλ και οι φίλοι του οργανώνουν μια βραδιά μυστηρίου και την προκαλούν να δώσεις λύσεις σε ανεξιχνίαστες μέχρι εκείνη τη στιγμή αστυνομικές υποθέσεις. Έτσι γεννιέται η Λέσχη της Τρίτης. Η υπόθεση με τις κηλίδες αίματος που εξαφανίζονταν· ο κλέφτης που διέπραξε το ίδιο έγκλημα δύο φορές· το επιθανάτιο μήνυμα ενός δηλητηριασμένου που ακουγόταν σαν «ένας σωρός ψάρια»· η παράξενη υπόθεση της αόρατης διαθήκης· ένα μέντιουμ που είχε προειδοποιήσει πως το Γαλάζιο Γεράνι σημαίνει θάνατο.
Τολμάτε να συναγωνιστείτε τη Λέσχη της Τρίτης στην επίλυση μυστηρίων;
ΤΙΜΗ: 10€

MINDFYL MOMENTS
ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΛΗΝΙΟ ΥΠΝΟ!

Ένα πρωτότυπο, πλούσια εικονογραφημένο βιβλίο με απλούς τρόπους για να χαλαρώσετε το παιδί σας λίγο πριν κοιμηθεί και να έχει έναν ήρεμο, γλυκό ύπνο…
ΤΙΜΗ: 13,50€