* Για να ισχύσουν οι παραπάνω τιμές προσφοράς θα πρέπει ο πελάτης να αναφέρει το μέσο που είδε την προσφορά

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 12 – Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Ο Γκρεγκ Χέφλι και η οικογένειά του εγκαταλείπουν την πόλη.

Με το κρύο να έρχεται δριμύ και το άγχος των γιορτών να τους απειλεί, οι Χέφλι αποφασίζουν να αποδράσουν σ’ ένα θέρετρο, σ’ ένα τροπικό νησί, προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν λιγάκι. Το έχουν τόσο πολλή ανάγκη! Εξάλλου, λίγες μέρες στον παράδεισο αρκούν για να κάνουν θαύματα!

Όμως σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο παράδεισος που περίμεναν κρύβει κινδύνους: εγκαύματα από τον ήλιο, στομαχικές διαταραχές και δηλητηριώδη πλάσματα απειλούν να καταστρέψουν τις οικογενειακές διακοπές. Άραγε θα καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα το ταξίδι που τόσο ονειρεύονταν ή η απόδρασή τους στο νησί θα καταλήξει σε καταστροφή;

ΤΙΜΗ: 10,98
 

Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

Είμαι η καμαριέρα σας. Είμαι αυτή που καθαρίζει το δωμάτιό σας και το αφήνει άσπιλο. Όταν τελειώνω, το κρεβάτι σας είναι σαν να μην έχει ξαπλώσει πάνω του κανείς. Τα κοσμήματά σας είναι τακτοποιημένα σε μια καθαρή λευκή πετσέτα. Ο καθρέφτης σας αντικατοπτρίζει την αθώα σας έκφραση… Είμαι η καμαριέρα σας. Ξέρω τόσα και τόσα για σας. Η ουσία όμως είναι ότι εσείς δεν ξέρετε τίποτα για μένα.

Μια χαριτωμένη στην εκκεντρικότητά της καμαριέρα σε ξενοδοχείο βρίσκει έναν ένοικο δολοφονημένο στο κρεβάτι του. Η λύση του μυστηρίου θα φέρει τα πάνω κάτω στον άλλοτε τακτοποιημένο κόσμο της σε αυτό το απολύτως ευρηματικό ντεμπούτο.

Μυστήριο κλειδωμένου δωματίου και συγκινητικό πνευματικό ταξίδι, το Η καμαριέρα διερευνά τι σημαίνει να είσαι ίδιος με όλους τους άλλους και ταυτόχρονα ολότελα διαφορετικός – και αποκαλύπτει ότι όλα τα μυστήρια λύνονται, όταν ακούς την καρδιά. Το μεγαλύτερο μυστήριο όμως είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι – και η αλήθεια δεν είναι πάντα ασπρόμαυρη: συχνά την ανακαλύπτεις στις πιο βρόμικες, πιο γκρίζες περιοχές ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο.

ΤΙΜΗ: 16,00€

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ! – vintage

Η αντίθεση του γλυκού με το πικρό είναι τελικά η ίδια η ζωή. Ποσά αντιστρόφως ανάλογα. Εκεί όπου βρίσκεται το γέλιο, παραμονεύει το δάκρυ…

Δεν μπορεί, θα στρώσει! Αναρωτιέμαι πόσες φορές άραγε καθένας από εμάς είπε αυτή τη φράση, που φανερώνει την ελπίδα πως ό,τι μας πονάει θα φύγει, ή θ’ αλλάξει, ή ως διά μαγείας θα χαθεί… Αυτό που ζητάμε τέτοιες στιγμές είναι ίσως ένας καφές κι ένα γλυκό του κουταλιού. Αυτή ακριβώς η αντίθεση του γλυκού με το πικρό είναι τελικά η ίδια η ζωή. Έτσι μας δίνονται οι στιγμές. Ποσά αντιστρόφως ανάλογα. Εκεί όπου βρίσκεται το γέλιο, παραμονεύει το δάκρυ… Κι αν κάπου μέσα στα κείμενα βρείτε τον εαυτό σας, αν κάπου ανάμεσα στις γραμμές τους κάτι θυμηθείτε, σας κερνάω καφέ και γλυκό του κουταλιού… Εσείς μένει να πείτε: «Δεν μπορεί, θα στρώσει!»