ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Συνάδελφοι της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης δεν είναι λίγες οι φορές που ζητήσαμε να μας ενημερώστε για την οικονομική κατάσταση του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α.
Πάντα αποφεύγατε με διάφορες δικαιολογίες!!!
Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στο Δ/Σ που πραγματοποιήθηκε, παρόλο που στην πρόσκληση της Η/Δ το είχατε ως θέμα και μάλιστα πρώτο :
Γενική Συνέλευση μετόχων ΙΝ.Ε.Κ.Α – Διορισμός Διοίκησης,
πιστεύαμε ότι θα είχατε τα οικονομικά του ΚΕΚ/ ΙΝ.Ε.Κ.Α να μας τα παρουσιάσετε, για να ξέρουμε όλοι μας, ως Βασικοί και ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ μέτοχοι του φορέα, που βάση καταστατικού είμαστε, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ!!!!.
Εσείς το μόνο που ζητήσατε, ήταν να συμμετέχουμε ως παράταξη στην συγκρότηση του Δ/Σ του ΙΝ.Ε.Κ.Α, ενώ για την ταμπακέρα ΤΙΠΟΤΑ!!!.
Συνάδελφε, πρόεδρε του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α.
Σας το είπαμε και στην διάρκεια του Δ/Σ σας το τονίζουμε και τώρα.
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην μπορείς ως Πρόεδρος του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α για πολλά έτη, να φέρνεις τον ισολογισμό αυτού του Φορέα.
Οι δικαιολογίες πιστεύουμε ότι εξαντληθήκαν!!!!
Όταν εν έτη 2018 και με την τεχνολογία στην κορύφωση της, που μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων μπορείς να έχεις τον ισολογισμό του Κράτους, εσύ να κωλυσιεργείς επί δύο έτη και να μας παρουσιάζεις ισολογισμό στο πόδι, που μας γυρίζει εξήντα χρόνια.
Επίσης είναι προκλητικό να μας ζητάς να συμμετέχουμε στο Δ/Σ του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α χωρίς να γνωρίζουμε ΠΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
Σας το είπαμε στο Δ/Σ ότι όσο και να θέλετε να αποφύγετε να μας παρουσιάσετε τα στοιχεία εμείς θα τα βρούμε.
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε τίποτα, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να υπάρξει ΤΩΡΑ πρόσληψη ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ που θα μας παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία και την οικονομική διαχείριση από το 2005 έως και το 2016 !!!
Να ξέρετε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε με τον μπακαλίστικο ισολογισμό που μας παρουσιάσατε, να σταματήσουμε να ζητάμε το αυτονόητο.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, δεν πρόκειται να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΚ /ΙΝ.Ε.Κ.Α, εάν δεν υπάρξει πόρισμα ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ, καθώς και η Δικαστική Απόφαση, από την Αγωγή που έχει κατατεθεί από το ΙΝΕ της ΓΣΣΕ, κατά του Προέδρου και Οικονομικού Γραμματέα του ΚΕΚ / ΙΝ.Ε.Κ.Α, που εκδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Γραφείο Τύπου