Επ.π. Κοζανης: Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για την οικογένεια της Ένωσης μας. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία φέτος είχε έναν ακόμα πιο λαμπρό χαρακτήρα: τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσής μας.

Μισός αιώνας προσφοράς, δράσης και αδιάκοπης πίστης στις αξίες του Προσκοπισμού πέρασε από μπροστά μας μέσα από ιστορίες και χαμόγελα. Η σημερινή εκδήλωση δεν ήταν απλώς μια τυπική συνάντηση, αλλά μια επιβεβαίωση πως ο Προσκοπισμός είναι ένας δεσμός που κρατάει για μια ζωή.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας τιμήσαν με την παρουσία τους.

Στους παλαιούς φίλους που ταξίδεψαν στο παρελθόν μαζί μας.

Στους επίσημους προσκεκλημένους για την υποστήριξή τους.

Και σε κάθε μέλος ξεχωριστά που κάνει την Ένωσή μας μια ζωντανή κοινότητα.

Η παρουσία σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για τα επόμενα 50 χρόνια με το ίδιο μεράκι και την ίδια διάθεση για προσφορά.

Και του χρόνου με υγεία! Έσω έτοιμοι!