Η Κοινότητα Κοζάνης έπειτα από επικοινωνία με όλους τους Φανούς της πόλης πραγματοποίησε παρεμβάσεις, ανάλογες των δυνατοτήτων της σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η πλειοψηφία των Φανών αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και έγιναν μικρής κλίμακας παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και στους χώρους που διεξάγεται το έθιμο, ώστε να είναι έτοιμοι , καθαροί και ασφαλής για τις μέρες της Αποκριάς, όπου χιλιάδες κόσμου θα επισκεφθούν.

Συνολικά δόθηκαν άνω των 500 λίτρων χρώματος , λαδομπογιές, οικοδομικά υλικά, πινέλα και ότι άλλο χρειάστηκε, από τους πόρους της Κοινότητας . Οι παρεμβάσεις έγιναν από τους ανθρώπους και τα μέλη των φανών και της γειτονιάς.

Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με το πρώτο κύτταρο της κοινωνίας, αυτό των ανθρώπων της κάθε γειτονιάς, η αμφίδρομη σχέση πολιτών και Κοινότητας και έκφρασης όλων των θεμάτων στα αρμόδια όργανα του Δήμου Κοζάνης.

Είμαστε στη διάθεση όλων των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων ώστε , οποιαδήποτε στιγμή να συνδράμουμε στην παραδοσιακή μας Αποκριά.