7/10/2020 μια μέρα που ο λαός βγήκε νικητής ύστερα από την απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της χρυσής αυγής.

Μια απόφαση που πάρθηκε ύστερα από λαϊκή απαίτηση με δεκάδες χιλιάδες κόσμου να έχουν κατέβει στους δρόμους σε όλες της πόλης της Ελλάδας.

Οι Οργανώσεις Πτολεμαίδας της ΚΝΕ πήραν την απόφαση να ζωγραφίσουν στον τοίχο ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ, στέλνοντας και έτσι το μήνυμα στην νεολαία της περιοχής ότι συνεχίζουμε μέχρι να τσακίστει αυτό το σύστημα που γεννά τον φασισμό! Παράλληλα έσβησαν τα φασιστικά συνθήματα από τους τοίχους του γηπέδου που τόσο καιρό υπήρχαν και ο κόσμος τα είχε σιχαθεί!

Ενοχλεί η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που πραγματικά ανοίγουν μέτωπο με την δράση τους εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά του λαού και της νεολαίας με τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

Με προκλητικό τρόπο έγινε παρέμβαση από την αστυνομία, ύστερα από ειδοποίηση για ότι κάποιοι ζωγραφίζουν τοίχους, απαιτώντας μάλιστα και προσαγωγές.

Μα φυσικά εύλογα γεννιέται και το ερώτημα σε ένα τόσο κεντρικό σημείο που πέρασε τόσος κόσμος , 3 ώρες μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία και παρέμβηκε; Κρύφτηκε κάνεις;

Ύστερα από την αποφασιστική παρέμβαση των στελεχών και των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αποσύρθηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, και πιο συγκεκριμένα τα 2 περιπολικά και οι δυνάμεις της ΔΙΑΣ.