Η Κορίνα Εμμανουλίδου αναδείχθηκε STAR GS ΕΛΛΑΣ 2022 στα Εθνικά Καλλιστεία, κόρη του βιρτουόζου στο μπουζούκι Στράτου Εμμανουλίδη.

Ιδιαίτερη τιμητική διάκριση, ομορφαίνει πρωτίστως τα Αλωνάκια Κοζάνης αλλά και όλη την περιοχή μας.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ
STAR KAI MR GS HELLAS

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες πως 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 , εντελώς ξεκάθαρα και επίσημα είχαμε διαχωρίσει την θέση μας από τον ιστορικό Θεσμό ομορφιάς STAR HELLAS , και γνωστοποιήσαμε αναλυτικά ότι αφορά για τον δικό μας Θεσμό ως GS HELLAS. Σας παραθέτουμε και σήμερα 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 , ότι είπαμε πριν 3 μήνες. Εχθές πραγματοποιήθηκε ο δωδέκατος υπέρλαμπρος Τελικός των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS 2022 και ορίστηκαν οι νέοι διεθνείς πρεσβευτές μας.

Τα STAR HELLAS ΜΊΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 υπέβαλλαν ασφαλιστικά μέτρα στον Θεσμό STAR KAI MR GS HELLAS 2022 , επικαλούμενοι πως δημιουργούμε σύγχιση στο κοινό. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΙΣΗ!  ΣΗΜΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 , Ο Πρόεδρος του Θεσμού , με την παρουσία 2 δικηγόρων του , κύριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΙΔΗ και την κυρία ΔΩΡΑ ΕΒΑΓΚΕΛΙΔΟΥ , παρέστησαν και δικάσαν την υπόθεση και δικαιώθηκαν , αφού το αίτημα των STAR HELLAS απερρίφθη από την Πρόεδρο του πρωτοδικείου Πειραιά. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ!

ΕΔΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ: MISS UNIVERSE- MISS EARTH-MISS INTERCONTINETAL- THE MISS GLOBE- MISS SUPRANATIONAL- MISS ELITE WORLD!!!!!! ΕΔΩ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ , δεν υποδύεται κάτι άλλο , γιατί πολύ απλά το έργο μας πλέον είναι και μεγάλο και διεθνούς επίπεδου! ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ , και ο καθείς θα κριθεί από την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ τόσο από την λεκτική μας απεικόνιση , όσο και από την μορφολογική ( λογότυπο) της.



Πηγή: efkozani.gr