Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο Λύσανδρο Ρήγα και το ραδιοΛόγος που εκπέμπει μέσα από τους 98 FM για την παράσταση Χένσελ και Γκρέτελ, η οποία παρουσιάζεται την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο υπαίθριο θέατρο της Κοζάνης στις 21:00.  «Είναι ένα πολυαγαπημένο παραμύθι των παιδιών, μια προσεγμένη παράσταση χωρίς καμιά έκπτωση στην ποιότητα. Ένα παραμύθι με πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, με παραλλαγές στα δικά μας μέτρα .Τα παιδιά παρακολουθούν τα παραμύθια με ανοιχτό στο στόμα» ανέφερε η ίδια  .Η κα Ρουγγέρη εξήγησε  τις αλλαγές που υπάρχουν σε σχέση με το κλασικό γερμανικό παραμύθι χωρίς τα παιδιά να αφήνονται στο δάσος από τους γονείς.

Για τις παιδικές παραστάσεις και τον αντίκτυπό τους είπε: «Έχω πάρει πολύ αγάπη, πολλές αγκαλιές και πολύ ευτυχία από τα παιδιά .Είδα την φτώχεια που αντιμετωπίζονται οι παιδικές παραστάσεις όντας μέλος επιτροπής που ενέκρινε παραστάσεις για παιδιά κι αποφάσισα να συμβάλλω ενεργά  σε αυτό το κομμάτι». 

Η επόμενη παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη

«Του χρόνου θα κάνουμε την Αργοναυτική Εκστρατεία, που διδάσκονται τα παιδιά και το Βαλς με τα παραμύθια. Επειδή δεν έχει γράψει παραμύθια ο Γιόχαν Στράους , μάζεψα γύρω σα έξι  παραμύθια που το καθένα αναδεικνύει μια αξία της ζωής , συγκεντρώθηκαν όλα αυτά για να πάρουν γνώσεις τα παιδιά, να φεύγουν πιο πλούσια».

Σε ερώτηση του Λύσανδρου Ρήγα αν έχει ακόμα ενδιαφέρον για εκείνη η συμμετοχή ως ηθοποιός σε μια παράσταση απάντησε: «Αν παρουσιαστεί ένας ρόλος που μου κάνει πολύ κέφι , θα το παίξω. Κι επειδή πιστεύω ότι δεν είναι μόνο Αθήνα η Ελλάδα θα έρθουμε κι εκεί».

ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ PROMO TRAILER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ 

https://www.youtube.com/watch?v=Ph__P5xRqDk&feature=youtu.be 

Πληροφορίες:  https://www.karmenrouggeri.gr 

Υπεύθυνη περιοδείας: Ελένη Καρτάση . Τηλ. 6947018748 – email: [email protected] 

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κάρμεν Ρουγγέρη 

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Χριστίνα Κουλουμπή 

ΚΙΝΗΣΗ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Πέτρος Γάλλιας 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Αντώνης Δελαπόρτας 

ΣΤΙΧΟΙ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Ανδρέας Κουλουμπής 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Λαρίσα Ερεμέγιεβα 

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Αντώνης Παπαδάκης 

ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ: ‘Ερρικα Αλαμάνου 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Κατερίνα Μπανασάκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ: Νεκτάριος Κουρής

Διανομή:

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητική σειρά):

Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ελένη Ζιώγα, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου,  Αλέξανδρος Μαράκης – Μπούρκας,  Ιουστίνα Μάτσιασεκ, ‘Ελενα Μιχαλάκη, Νικόλας Παπακωνσταντίνου

Διάρκεια παράστασης: 1:45 χωρίς διάλειμμα

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος 10€

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr  

Ιωάννα Παπαδημητρίου