Σε… Μαϊάμι μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου, άνθρωποι του καστ της ταινίας «The Enforcer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο αστέρας του Hollywood, Αντόνιο Μπαντέρας, αναμορφώνουν την οδό Εθνικής Αμύνης, προκειμένου να ομοιάζει με το Μαϊάμι.’

Αυτήν την ώρα τοποθετούνται φοίνικες, ενώ κρύβονται διαφημίσεις και ταμπέλες που υπάρχουν κατά μήκος της οδού, από τα κτίρια του ΚΘΒΕ και Αλέξανδρος, αλλά και από τα καταστήματα.

Ο δρόμος παραμένει, προς το παρόν, σε κυκλοφορία, σε λίγη ώρα, ωστόσο, θα κλείσει.

Το ΚΘΒΕ μετατρέπεται σε fine art gallery, ενώ ο Αλέξανδρος μετατρέπεται σε music hall. Επιπλέον, έχουν τοποθετήσει και αλλά φυτά που παραπέμπουν σε Μαϊάμι.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε και το περίφημο «baraccuda», ενώ η υψώθηκε και η σημαία των ΗΠΑ λόγω των γυρισμάτων. Πλήθος κόσμου παρακολουθεί τη διαδικασία.

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σκηνής από την ταινία «The Enforcer», όπου πρωταγωνιστεί ο αστέρας του Hollywood, Αντόνιο Μπαντέρας, στο κέντρο της πόλης.

The Enforcer: Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη πρόβα με τους κομπάρσους της ταινίας. Η σκηνή που γυρίζεται, περιλαμβάνει το απότομο φρενάρισμα αυτοκινήτου.

Σε διάφορα σημεία της οδού έχουν τοποθετηθεί κοκοφοίνικες, προκειμένου ο δρόμος της Εθνικής Αμύνης να θυμίζει Μαϊάμι, έχουν καταφθάσει αυτοκίνητα και αμερικανικά περιπολικά και όλα είναι έτοιμα.

Ο κόσμος που παρακολουθεί και βιντεοσκοπεί τα γυρίσματα είναι πολύς και ο ενθουσιασμός στις τάξεις του, είναι διάχυτος!

Στο σημείο, στις 15:30, έφτασε και ο Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος, μάλιστα, έγινε δεκτός εν μέσω χειροκροτημάτων. Η επίμαχος σκηνή, έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται.

Πηγή:.thes.gr