Η Θένια Ελευθεριάδου από τα “Βιβλιοπωλεία Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι. Η παράδοση γίνεται δωρεάν στο χώρο σας, για παραγγελίες άνω των 15€.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 21/4/2020 – 25/4/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco Κατασκευή Factory ‘Οδύσσεια’

Διαδραστική κατασκευή με φως από την εταιρεία Djeco, για επίδοξους επιστήμονες. Τα παιδιά καλούνται να τοποθετήσουν τον αυτοκόλλητο αγωγό ρεύματος πάνω στις εικονογραφημένες καρτέλες για να δημιουργήσουν ηλεκτρικά κυκλώματα. Το σετ περιλαμβάνει όλες τις οδηγίες και τα υλικά που χρειάζονται για να φωτίσουν 3 εικόνες (23×20εκ.) και βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν βασικές έννοιες της τεχνολογίας. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 μέχρι 12 ετών.
ΤΙΜΗ: 21,60€

 

 

Πολύχρωμα τουβλάκια Σαββάλας

Χρησιμοποίησε τα πολύχρωμα τουβλάκια και δημιούργησε υπέροχες κατασκευές! Με βοηθό τη φαντασία σου οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι!
Τα παιδιά περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Το διάφανο βάζο ανοίγει/κλείνει χωρίς δυσκολία, είναι βολικό στην αποθήκευση και διαθέτει χερούλι για εύκολη μεταφορά.
Δεξιότητες (με εικονίδια):
Λεπτή κινητικότητα, συντονισμός χεριού-ματιού, αφή
Καλλιτεχνική έκφραση
Δημιουργικότητα, φαντασία, περιέργεια, μουσική, τέχνη
Αντίληψη χώρο

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.

ΤΙΜΗ :16,11€

 

Cubika 3 Παζλ Εξέλιξης ‘Φρούτα’

Πάζλ εξέλιξης και συνδυασμών της εταιρείας Cubika. Το παιχνίδι αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το παιδί σας στη διαδικασία της εκμάθησης των χρωμάτων και των μορφών, ενισχύοντας την επιδεξιότητα και την προσοχή του. Με ένα μοναδικό σχεδιασμό, βοηθά το παιδί να μάθει να συνδυάζει σωστά τα φρούτα που απεικονίζονται στα κομμάτια. Είναι κατασκευασμένο από πεπιεσμένο χαρτόνι, ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και τα μικρά παιδιά. Το υπέροχο παζλ θα κινητοποιήσει τα παιδιά να το συναρμολογήσουν, να τονώσουν τη δημιουργικότητά τους, να αναπτύξουν την αίσθηση της παρατήρησης, της μνήμης και των δεξιοτήτων τους. Περιλαμβάνει 15 τεμάχια. Διαστάσεις 11 x 14 εκ. Ηλικία 2-4 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 2 μέχρι 4 ετών.
ΤΙΜΗ :8,82€