Η παράδοση γίνεται δωρεάν στο χώρο σας, για παραγγελίες άνω των 15€.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 6/4/2020 – 11/4/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

B. Toys Σετ Μπόουλινγκ φωτιζόμενο
Σετ μπόουλινγκ από την εταιρεία B. Toys, με πλαστικό άριστης ποιότητας, μη τοξικό. Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, με φωτιζόμενες κορίνες και μπάλα. Διαστάσεις Π250 x Y250 x Β250 χιλ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 μέχρι 6 ετών.
ΤΙΜΗ: 37,80€

Djeco Κύβοι χρωματιστοί με ζωάκια ‘ η φάρμα’
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 19,80€
Οι κύβοι με τα πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια της εταιρίας Djeco, προκαλούν τα παιδιά να τους συνθέσουν και να τους ταξινομήσουν. Ένα παιχνίδι που αναπτύσσει τον συντονισμό ματιού-χεριού, την λεπτή κίνηση, καθώς και τη φαντασία των παιδιών ώστε να δημιουργήσουν διάφορες εικόνες και παραστάσεις. Περιλαμβάνει επίσης 6 ζωάκια και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 1 έως 3 ετών.

Viga Ξύλινo Μαγνητικό 3D Παζλ ΄Πειρατής΄
Το τρισδιάστατο μαγνητικό παζλ της εταιρείας Viga με θέμα τον πειρατή θα καταπλήξει τους μικρούς μας φίλους δίνοντας τους τη δυνατότητα να κατασκευάσουν το πειρατικό καράβι με διάφορους τρόπους. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και τα χρώματα του είναι μη τοξικά και έχουν βάση το νερό. Κατάλληλο από 2 έως 6 ετών.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 μέχρι 4 ετών.
ΤΙΜΗ: 16,20€