Η παράδοση γίνεται δωρεάν στο χώρο σας, για παραγγελίες άνω των 15€.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 30/3/2020 – 4/4/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco Κατασκευή Factory ‘Λούνα Παρκ’
Διαδραστική κατασκευή με φως από την εταιρεία Djeco, για επίδοξους επιστήμονες. Τα παιδιά καλούνται να τοποθετήσουν τον αυτοκόλλητο αγωγό ρεύματος πάνω στις εικονογραφημένες καρτέλες για να δημιουργήσουν ηλεκτρικά κυκλώματα. Το σετ περιλαμβάνει όλες τις οδηγίες και τα υλικά που χρειάζονται για να φωτίσουν 3 εικόνες (23×20εκ.) και βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν βασικές έννοιες της τεχνολογίας. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 μέχρι 12 ετών.
ΤΙΜΗ: 21,60€

Geosmart κατασκευές με μαγνήτη ‘Solar Spinner’
Ανακαλύψτε τη δύναμη του μαγνητισμού, μέσα από τις κατασκευές της εταιρείας GeoSmart. Η συσκευασία περιλαμβάνει 23 χρωματιστά μαγνητικά κομμάτια που ενώνονται μεταξύ τους, καθώς και μια βάση που περιστρέφεται, για απίθανες δημιουργίες. Διαστάσεις 29 x 24 x 7 εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 5 ετών μέχρι 10.
ΤΙΜΗ :37,80€

B.Toys Βρεφικό Μουσικό Χταπόδι
8 διαφορετικά µουσικά όργανα και 6 µελωδίες. Κατάλληλο για παιδιά από 10 µηνών και πάνω ΕΠΙΛΟΓΕΣ: 1. Πιέστε ένα από τα πλοκάµια, για να ακούσετε το αντίστοιχο µουσικό όργανο (Α = ηλεκτρική κιθάρα, Β = µεταλλικό τύµπανο, C = πιάνο, D = αστείες φωνές, Ε = φούσκες, F = µπάντζο, G = σαξόφωνο, Η = τύµπανα). Πιέστε κάποιο άλλο πλοκάµι, για να ακούσετε άλλο µουσικό όργανο ή πιέστε δύο πλοκάµια µαζί, για να τα συνδυάσετε. 2. Πιέστε την κορυφή του κεφαλιού του χταποδιού, για να ακούσετε µε τυχαία σειρά τις διάφορες µελωδίες. 3. Κουνήστε το χταπόδι, για να σταματήσει η µουσική. ΑΦ
ΗΛΙΚΙΑ : Από 0 μέχρι 1 ετών.
ΤΙΜΗ :42,21€