Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 23/12/2019 – 28/12/2019. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο kozanimedia.gr.

Svoora Μεταλλικό Παιδικό Τύμπανο με μπαλάκια
Μεταλλικό τύμπανο για παιδιά από την εταιρεία Svoora που θα ενθουσιάσει τους μικρούς επίδοξους μουσικούς. Ο πρωτότυπος σχεδιαμός του με τη διάφανη επιφάνεια, επιτρέπει στο παιδί να παρακολουθεί τα 2 μπαλάκια στο εσωτερικό του, να αναπηδούν στο ρυθμό της διασκέδασης. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης ένας υφασμάτινος ιμάντας και 2 μπακέτες. Διάμετρος 18 έκατοστά. Ύψος: 13 εκατοστά. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 μέχρι 12 ετών.
ΤΙΜΗ:14,40€

Viga Ξύλινος Φορητός Πάγκος Μαραγκού με ξυλινα εξαρτήματα
Ξύλινος πάγκος μαραγκού με υπέροχα, ζωηρά χρώματα, γεμάτος με εργαλεία, από την εταιρεία Viga για τους μικρούς μάστορες! Αυτό το φοβερό σετ εργαλείων 32 τεμαχίων περιλαμβάνει ένα πτυσσόμενο εργαλείο, κατσαβίδι, σφυρί, κλειδί, γρανάζια, καρφιά, βίδες και παξιμάδια. Είναι ένας θησαυρός για τους επίδοξους μαραγκούς! Κλέινει και μεταφέρεται εύκολα! Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. Διαστάσεις 35 x 29 x 30 εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών μέχρι 6.
ΤΙΜΗ :44,10€

Haba ‘δένδρο με ζωάκια και μαγνήτες’
Τα ζωάκια του δάσους μαζεύτηκαν στο μαγικό δέντρο και μαζί με τους μικρούς μας φίλους, μεταφέρουν τους καρπούς! Ένα παιχνίδι από την εταιρία HABA, που βελτιώνει την λεπτή κινητικότητα του χεριού και αποτελεί ένα προ-γραφικό παιχνίδι για μικρές ηλικίες. Υπάρχει μαγνητικό μολύβι, το οποίο είναι ενωμένο με κορδόνι έτσι ώστε τα παιδιά να μετακινούν τις μαγνητικές μπάλες μέσα στις διαδρομές. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από πλακάζ θαλάσσης και το επάνω μέρος είναι καλυμμένο με πλεξιγκλάς. Κατάλληλο από 2 ετών και άνω.
ΗΛΙΚΙΑ : Από 2 μέχρι 4 ετών.
ΤΙΜΗ :26,10€