Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 23/8/2021 -28/8/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Tooky Toy :: ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Ένα ξύλινο καβαλέτο δύο όψεων που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας. Βοηθάει στην ανάπτυξη της φαντασίας και των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού και ιδιαίτερα στο συντονισμό χεριού και ματιού. Περιέχει σφουγγαράκι και 4 χρωματιστά μαγνητάκια για τη σταθεροποίηση του χαρτιού ζωγραφικής. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Διαστάσεις: 55 x 50,5 x 118 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών
ΤΙΜΗ: 63,00€

 


50/50 Games :: 5050Games ΠΑΖΛ ΝΕΡΑΪΔΑ 36 ΤΕΜ.

Το παζλ είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο των παραμυθιών και απεικονίζει μια νεράιδα δίπλα σε μια λίμνη! Το παζλ 36 κομματιών της σειράς «50/50 GAMES» βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών. Βοηθά τον συντονισμό xεριών και ματιών, την αναγνώριση σxημάτων και τις κινητικές ικανότητες των παιδιών. Το παιxνίδι είναι σxεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους. Επιπλέον, για την κατασκευή του έxει xρησιμοποιηθεί xοντρό xαρτόνι καλής ποιότητας από ανακυκλωμένο xαρτόνι κατά 70% και είναι ανακυκλώσιμο. Τα κομμάτια του παζλ περιέxονται σε ένα πρωτότυπα σxηματισμένο κουτί με το όμορφο και εντυπωσιακό σxέδιο της νεράιδας. Επίσης, μπορείτε να xρησιμοποιήσετε το κουτί και ως αποθηκευτικό xώρο!

Διαστάσεις παζλ: 42 x 30 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ : 9,00€

Popular Playthings :: ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΟΙΟ BUILD A BOAT

Εξερεύνησε τα μυστήρια του θαλάσσιου κόσμου κατασκευάζοντας το δικό σου πλοίο!
Με 10 χρωματιστά εξαρτήματα μπορείς να δημιουργήσεις 5 διαφορετικούς τύπους πλοίων: πυροσβεστικό πλοίο, ρυμουλκό, φορτηγό πλοίο, πετρελαιοφόρο, ψαρόβαρκα.
Η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη χάρη στο έξυπνο μαγνητικό σύστημα των μερών των οχημάτων. Μόλις ολοκληρώσεις την κατασκευή μπορείς να δοκιμάσεις το νέο σου πλοίο στον νεροχύτη ή την μπανιέρα καθώς το εξωτερικό του περίβλημα είναι αδιάβροχο.
Το πιο διασκεδαστικό μαγνητικό παιχνίδι!

ΗΛΙΚΙΑ : Από 2 ετών.
ΤΙΜΗ: 18,00€