Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 28/6/2021 -3/7/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco Μίνι Παζλ 16 τεμ. ‘Πυροσβεστικό όχημα’

Οι μικροί πυροσβέστες επιβιβάζονται στο μεγάλο κόκκινο όχημά τους και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες! Ένα μίνι παζλ της εταιρείας Djeco σε πρωτότυπο κουτί πυροσβεστικό όχημα. Το σετ περιλαμβάνει 36 κομμάτια. Κατάλληλο για παιδιά 4 ετών και άνω. Διαστάσεις παζλ: 25x 25cm Διάσταση συσκευασίας: 22x 11x 5 εκατοστά.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών
ΤΙΜΗ: 10,80€

Zoggs Παιχνίδι κατάδυσης ‘Κρίκοι’

Οι κρίκοι κατάδυσης της εταιρίας Zoggs έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να εξοικείωθούν με το κολύμπι, όχι μόνο στην επιφάνεια του νερού αλλά και στον βυθό. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 3 χρωματιστούς κρίκους, που έχουν την ικανότητα να βυθίζονται. Με αυτόν τον τρόπο ωθούμε το παιδί να κολυμπήσει και να τους πιάσει. Eίναι κατασκευασμένοι από εύκαμπτο υλικό το οποίο είναι ασφαλές για τα παιδιά. Είναι κατάλληλο από 3 ετών και άνω.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :23,31€

B.Toys Σετ Ρακέτες με Velcro ‘Βάτραχος’

Το σετ ρακέτες με βέλκρο ¨Βάτραχος¨θα απασχολήσει δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού και παρατηρητικότητας με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 ρακέτες σε ωοειδές σχήμα και ένα μπαλάκι. Διαστάσεις προϊόντος: 19,5x4x21,5 εκατοστά.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 3 εώς 10 ετών.
ΤΙΜΗ: 17,95€