Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 22/6/2021 -26/6/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

B.Toys Σετ Ρακέτες με Velcro ‘Βάτραχος’

Το σετ ρακέτες με βέλκρο ¨Βάτραχος¨θα απασχολήσει δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του συντονισμού χεριού-ματιού και παρατηρητικότητας με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 ρακέτες σε ωοειδές σχήμα και ένα μπαλάκι. Διαστάσεις προϊόντος: 19,5x4x21,5 εκατοστά.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών
ΤΙΜΗ: 17,95€

Σετ άμμου από ανακυκλωμένα πλαστικά FDA. Κουβαδάκι,…

Πλαστικό σετ άμμου της εταιρίας uFun. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά FDA. Το σετ περιλαμβάνει κουβάδακι, φτυάρι, τσουγκράνα και σήτα. Εξαιρετικού σχεδιασμού ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το ασφαλές και ποιοτικό παιχνίδι στην άμμο. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους και να χτίσουν κάστρα, σπίτια πύργους και ότι άλλο φανταστούν! Κατάλληλο από 3 ετών και άνω.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :8,91€

Zoggs Ζώνη πλεύσης foam για κολύμβηση

Κολυμπήστε με ασφάλεια με τη ζώνη πλεύσης της εταιρείας Zoggs. Η ζώνη είναι σχεδιασμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να βοηθάει και να υποστηρίζει το παιδί, καθώς μαθαίνει να επιπλέει και να κολυμπάει. Διαθέτει αφαιρούμενα στρώματα από αφρώδες υλικό τα οποία μπορούμε να αφαιρούμε σταδιακά, καθώς το παιδί μαθαίνει να κολυμπάει και αποκτάει αυτοπεποίθηση μέσα στο νερό. Δένει με ζωνάκι ασφαλείας παρέχοντας ασφάλεια και άνεση. Κατάλληλο από 2 ως 6 ετών. Μέγιστο βάρος: 25 κιλά.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 3 εώς 6 ετών.
ΤΙΜΗ: 15,25€