Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 7/6/2021 -12/6/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco Geocharacter – Ξύλινα μαγνητάκια σε κασετίνα ‘Πορτραίτα – χαρακτήρες’
Η γαλλική εταιρεία Djeco σχεδίασε την GEOFORM μία πολύ εύχρηστη μαγνητική κασετίνα με μαγνητικά χρωματιστά ξύλινα στοιχεία. Αντιγράψτε τις εικόνες που σας δίνει η κασετίνα ή παίξτε ελεύθερα κατασκευάζοντας τα δικά σας σχέδια.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών
ΤΙΜΗ: 31,50€

 

B.Toys Σετ καρότσι παραλίας με κουβαδάκι
Σετ παραλίας από την εταιρεία B-Toys που περιλαμβάνει ότι θα χρειαστείτε για μαγικές κατασκευές στην άμμο. Χρησιμοποιήστε το καρότσι για να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε με ευκολία τα σύνεργα σας στην παραλία. Το σετ περιλαμβάνει: καρότσι μεταφοράς, κουβαδάκι με κόσκινο/καπάκι, τσουγκράνα, φτυάρι, 3 κουπάτ (ψάρι, βάρκα, καρχαρίας) και 3 διάτρητα κύπελλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Διαστάσεις καροτσιού: 34,2x23x21 εκατοστά.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 έτους και άνω.
ΤΙΜΗ :26,91€

Ludi Πλαστικοί Κύβοι
Ανακαλύψτε 9 ευέλικτους και πολύχρωμους κύβους για να στοιβάζετε και να χτίζετε για να πραγματοποιείτε υπέροχες κατασκευές. Αυτό το εκπαιδευτικό παζλ βοηθά στην καλλιέργεια της φαντασίας των περίεργων μικρών μυαλών! Με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά θα μάθουν να αναγνωρίζουν τους αριθμούς, τα ζώα, τα αντικείμενα, τα γεωμετρικά σχήματα και τα πολύπλευρα μοτίβα των κύβων. Τα μωρά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους κύβους τους για να ανακουφίσουν τα ευαίσθητα ούλα κατά τη διάρκεια της οδοντοφυΐας. Κατασκευασμένο από ποιοτικό πλαστικό και άοσμο (100% PVC) από την εταιρεία Ludi. Διάσταση 1 τεμάχιο: 5 x 5 x 5 cm.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 2 ετών.
ΤΙΜΗ: 13,45€