Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 31/5/2021 -5/6/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

JANOD-ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ – ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Μαγνητικό επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι με θέμα τις πριγκίπισσες. Αποτελείται από 55 μαγνήτες και 7 κάρτες. Όταν ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να σχηματίσει το παιδί στον μαγνητικό πίνακα την ίδια σκηνή που βλέπει στην κάρτα.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών
ΤΙΜΗ: 17,99€

 

 

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΣΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Με πρωταγωνιστές ζωάκια, αυτό το ξύλινο σετ παιχνιδιού αποτελείται από ξύλινες σβούρες, γιογιό σε διάφορα χρώματα κι ένα ελεφαντάκι που ισορροπεί ξυλάκια σε διάφορα χρώματα. Ένα παιχνίδι που συνδυάζει τον συντονισμό χεριού και ματιού μέσω της εξάσκησης των κινητικών δεξιοτήτων. Το παιχνίδι αποτελείται από 46 τεμάχια.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :18,00€

Djeco Ξύλινο παιχνίδι ρόλων ‘Τουαλέτα ομορφιάς ροζ’

Μια τουαλέτα ομορφιάς από την εταιρεία Djecο. Οι μικρές μας φίλες ετοιμάζονται μπροστά στον καθρέφτη για να βγουν για τη βόλτα τους! Ένα παιχνίδι ρόλων όπου τα παιδιά μπορούν να μιμηθούν την πραγματικότητα. Η τουαλέτα και τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και χρώματα μη τοξικά. Περιλαμβάνει: 1 χτένα, 1 κραγιόν, 1 βουρτσάκι, 1 δαχτυλίδι, 2 κοκαλάκια και 1 βραχιόλι ενώ στην τουαλέτα περιλαμβάνονται συρτάρια για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κατάλληλο από 3 ετών και άνω. Διαστάσεις προϊόντος: 41x 28,8x 18,6εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 30,5x 20,5x 9εκ.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 4 εώς 8 ετών.
ΤΙΜΗ: 38,25€