Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 24/5/2021-29/5/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Παζλ Αστροναύτης
Ένα υπέροχο παζλ από τη Londji. Όπως πάντα, το παζλ έχει εκπληκτικό σχεδιασμό. Όλοι οι μικροί και μεγάλοι αστροναύτες θα ενθουσιαστούν. Το όμορφο και πρακτικό κουτί του, το καθιστά ιδανικό για δώρο. Περιλαμβάνει 36 μεγάλα κομμάτια για μικρά χεράκια. Είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Διαστάσεις συσκευασίας: 8.5 x 15 εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών
ΤΙΜΗ: 13,50€

Τα παιχνίδια μου-Θάλασσα
Διασκέδασε ατέλειωτες ώρες λύνοντας λαβύρινθους και sudoku, παίζοντας ψάξε και βρες κι ενώνω τις τελείες. Αφού ολοκληρώσεις γύρισε τις κάρτες ανάποδα, φτιάξε ένα γιγάντιο παζλ και λύσε το λαβύρινθο που σχηματίστηκε. Το σετ περλαμβάνει 20 παιχνίδια, 1 παζλ-λαβύρινθος, ένα ειδικό μαρκαδόρο με γόμα για να σβήνεις και να παίζεις ξανά και ξανά, και τις λύσεις των παιχνιδιών.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 6,75€

Πάνινη κούκλα Tammy Lu
Χειροποίητη πάνινη κούκλα Tammy Lu εξαιρετικού σχεδιασμού και ποιότητας. Κάθε κούκλα της Bonikka είναι ένας μοναδικός φίλος για το παιδί σας! Διαστάσεις: 35 εκ (ύψος).
ΗΛΙΚΙΑ: Από 0 ετών.
ΤΙΜΗ: 22,50€