Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 19/4/2021 -24/4/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco Σετ 3 επιτραπέζια παιχνίδια – Little friends ‘Ντόμινο – Μπίνγκο – Μέμο’

Ένα σετ παιχνιδιών της εταιρίας Djeco που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους με τον μοναδικό σχεδιασμό του! Περιλαμβάνει 3 κλασικά παιχνίδια: 1 ντόμινο 28 τεμαχίων, 1 μπιίγκο 29 τεμαχιών και 1 μέμο 32 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο από 3 ετών και πάνω.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 16,20€

 

Viga Ξύλινοι Κύβοι ανακάλυψης με ήχους

Ξύλινοι κύβοι ανακάλυψης με φωτεινά παστέλ χρώματα, ιδανικοί για στοίβαξη και για τις πρώτες κατασκευές των μικρών μας φίλων. Οι κύβοι αν κουνηθούν παράγουν ήχους που προσελκύουν την προσοχή των παιδιών. Τα υλικά και τα χρώματα είναι μη τοξικά και ασφαλή! Μια δημιουργική πρόταση απασχόλησης από την εταιρεία Viga, κατάλληλη για παιδιά 2-4 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :22,50€

Smartgames επιτραπέζιο ‘Froggit’ 2-6 παίκτες

Οδηγήστε τους βατράχους σας σε όλη τη λίμνη και συγχρόνως, εμποδίστε άλλους παίκτες να κάνουν το ίδιο. Προσοχή όμως στα ψάρια. Ο πρώτος παίκτης που θα φέρει όλη την οικογένεια βατράχων στην άλλη πλευρά κερδίζει το παιχνίδι. Παίζεται σε 2 επίπεδα παιχνιδιού: Junior και Expert. Α. ΕΠΙΠΕΔΟ JUNIOR 6+ Τοποθετήστε τις οικογένειες βατράχων στο πλάι της λίμνης. Μετακινήστε τους βατράχους κατά μήκος της λίμνης, πηδώντας πάνω από ένα μονοπάτι κρίνων. Αλλά προσέξτε: τα ψάρια μπορούν να τρομάξουν τους βατράχους! Ο πρώτος παίκτης που κέρδισε ολόκληρη την οικογένεια βατράχων σε όλη τη λίμνη κερδίζει το παιχνίδι! Β. EXPERT LEVEL 8+ Εδώ συνδυάζουμε τους βατράχους μας: Φτιάχνουμε ομάδες, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας σταματήσει. Με παγίδα μικρών βατράχων μπλοκάρεις τον αντίπαλό σου. Για 2-6 παίκτες. Διάρκεια παιχνιδιού: περίπου 20 λεπτά. Εξασκεί Ικανότητες: Αίσθηση Χώρου-5, Ευέλικτή Σκέψη-5, Στρατηγική-4, Συγκέντρωση-4, Λύση Προβλημάτων-2. Περιεχόμενα: επιτραπέζιο παιχνίδι, 1 ψάρι, 6 οικογένειες βατράχων σε διαφορετικά χρώματα, κανόνες παιχνιδιού.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 6 εώς 99 ετών.
ΤΙΜΗ: 29,61€