Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 12/4/2021 -17/4/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco Καρφώματα ‘Διάστημα’

Δημιουργήστε πολύχρωμα διαστημόπλοια με τα καρφώματα της γαλλικής εταιρίας Djeco. Το βιβλιαράκι με τις εικονογραφημένες οδηγίες θα σας βοηθήσει στην κατασκευή σας! Περιέχει τον φελλοπίνακα, το σφυράκι και τα ειδικά καρφάκια. Παιχνίδι εξάσκησης της λεπτής κίνησης του χεριού. Κατάλληλο από 4 έως 9 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών.
ΤΙΜΗ: 28,80€

 

Haba Ρολόι τοίχου ‘Ονειροχώρα’

Ρολόϊ τοίχου-εκκρεμές ‘Ονειροχώρα’ από την εταιρεία HABA. Οι μικρές μας φίλες θα ενημερώνονται με ακρίβεια για την ώρα και θα έχουν ένα πανέμορφο στοιχείο διακόσμησης στον χώρο τους. Η ροζ πεταλούδα τις συντροφεύει όλες τις ώρες και το μικρό σαλιγκαράκι κινείται έξυπνα και χαριτωμένα επάνω στο φύλλο του! Υλικό κατασκευής κόντρα πλακέ. Διάμετρος 25 εκ. Δέχεται 2 μπαταρίες.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :44,10€

 

 

Driven Εκσκαφέας 44 εκ.

Εκσκαφέας έτοιμος για πολλά παιχνίδια στην παραλία και όχι μόνο! Πιέστε στην οροφή για να γυρίσετε τον κινητήρα. Διαθέτει πολλαπλά κινούμενα μέρη, ρεαλιστικά φώτα και ήχους, τροχούς από μαλακό ελαστικό, πτυσσόμενα πόδια στήριξης καθώς και μπροστινό φτυάρι φόρτωσης. Ο βραχίονας εκσκαφής στο πίσω μέρος περιστρέφεται. Περιλαμβάνονται 2 μπαταρίες AΑ (1,5V). Κατασκευασμένο από ΒΡΑ πλαστικό ανθεκτικό, απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες. Κατάλληλο από 4 ετών και άνω. Διαστάσεις προϊόντος 44 x 19 x 20 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας 46,35 x 21,6 x 21,1 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 4 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 32,40€