Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 22/3/2021 -27/3/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

5050 Games 1821 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ετοιμάσου να ζήσεις μερικές από τις πιο σπουδαίες στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας. Πάρε μέρος κι εσύ στην Ελληνική Επανάσταση του 1821. Φόρεσε τη «φουστανέλα» σου, πάρε το άλογό σου και ακολούθησε τους οπλαρχηγούς στις μάχες για την απελευθέρωση της πατρίδας! Στάσου με υπερηφάνεια δίπλα στον Κολοκοτρώνη, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, την Μπουμπουλίνα και τον Μακρυγιάννη. Ο αγώνας για την Ελληνική Επανάσταση θα είναι γεμάτος περιπέτειες και δράση!

Περιεχόμενα:

1 ταμπλό

40 κάρτες ερωτήσεων

20 κάρτες αποστολών

48 «σύμβολα βοήθειας»

4 πιόνια παικτών

4 βάσεις για πιόνια

1 ζάρι

Φύλλο οδηγιών

ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών.
ΤΙΜΗ: 13,50€

4M Toys – Μηχανική Ρομποτική :: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

Ανακάλυψε την απίθανη επιστήμη της υδραυλικής δύναμης! Το νερό είναι αυτό που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις αυτό το ρομποτικό πολυεργαλείο!

Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ :19,80€

 

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Αυτά τα ξύλινα τουβλάκια με διαφορετικούς σχεδιασμούς αποτελούμενα από καθρεφτάκια, σχήματα, κουδουνάκια κ.α. δίνουν απεριόριστες επιλογές δημιουργίας στο παιδί, αφήνοντάς το ελεύθερο να κατασκευάσει ό,τι θέλει με τη φαντασία του. Με αυτή την πληθώρα από χρωματιστά τουβλάκια που ποικίλουν σε σχήματα, το παιδί μαθαίνει τα σχήματα και τα μεγέθη και αποκτά καλύτερο συντονισμό ματιού και χεριού. Το παιχνίδι αποτελείται από 13 τεμάχια.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 25,20€