Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 4/5/2019 – 9/5/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Djeco σχεδιάζω με χρυσόσκονη ‘Γοργόνα’

Κολλήστε την χρυσόσκονη επάνω στις γοργόνες της εταιρίας Djeco και ένας πολύχρωμος κόσμος θα εμφανιστεί μπροστά σας! Κάθε εικόνα έχει αυτοκόλλητα με νούμερα που αντιστοιχούν σε ένα χρώμα χρυσόσκονης. Ξεκολλήστε το αυτοκόλλητο και ρίξτε την χρυσόσκονη, τινάξτε την εικόνα μέσα στο κουτί και η κατασκευή σας είναι έτοιμη! Κατάλληλο από 7 έως 13 ετών. Περιλαμβάνει εικονογραφημένες οδηγίες.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 7 εώς και 13 ετών.
ΤΙΜΗ: 15,25€

Cubika Ξύλινα Τουβλάκια οξιάς η πόλη και η κυκλοφορία από 2 ετών .

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών μέχρι 6.

ΤΙΜΗ :25,20€
Χτίστε μια σύγχρονη, μεγάλη πόλη με αυτοκινητόδρομο, σήματα κυκλοφορίας, αυτοκίνητα, σπίτια και κατοίκους! Σετ από 54 τουβλάκια οξιάς με υπέροχη εκτύπωση, σε ανθεκτικό κουβαδάκι από την εταιρεία Cubika. Το παιχνίδι αυτό βοηθά το παιδί να εξοικειωθεί με νέα σχήματα και χρώματα, αναπτύσσει τις δεξιότητες του χεριού, την λογική σκέψη, την φαντασία και την κοινωνικότητα. Είναι απολύτως ασφαλές για τα παιδιά καθώς δεν έχει αιχμητές γωνίες και οι βαφές του είναι μη τοξικές και έχουν σαν βάση το νερό. Διαστάσεις 17,5 x 17,5 x 20 εκ. Ηλικία 2-6 ετών.

 


B.Toys Βρεφική Μπαλίτσα με ρεαλιστικούς ήχους-φωνές ‘Ελεφαντάκι’

Καλύψτε το ένα ή και τα δύο µάτια από το ελεφαντάκι µε τα αυτιά του ή µε τα χέρια σας και ακούστε το να γελάει. Αποµακρύνεται τα αυτιά του ή τα χέρια σας από τα µάτια του και ακούστε το να φωνάζει χαρούµενα. Ένα παιχνίδι γεµάτο µε χρώµατα, ήχους και υφές! 1. Κουνήστε το ελεφαντάκι και ακούστε τον ήχο. 2. Πατήστε την προβοσκίδα και ακούστε τον αντίστοιχο ήχο. 3. Πιέστε το στόµα και ακούστε το ελεφαντάκι να µασουλάει. 4. Αφαιρέστε το ύφασµα στο πίσω µέρος, ανακαλύψτε το πουλάκι και ακούστε το να κελαηδάει µε το που το ακουµπάτε.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 0 ετών μέχρι 1.
ΤΙΜΗ :32,31€