Για ανθρώπους που δημιουργούν εντυπώσεις στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος αναφέρθηκε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του γραφείου της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας στην πόλη του Αμυνταίου την Κυριακή 30 Ιουνίου. « Υπήρχαν σκέψεις να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.» είπε ξεκάθαρα. “Ο κ. Βοσκόπουλος έχει δικαστικές εκκρεμότητες και δικαίωσε την επιλογή του αρχηγού της Ν.Δ. με τη συμπεριφορά του, κρατά το χέρι όλων εκείνων που υπέγραψαν στις Πρέσπες.

Γυρίζει στα χωριά και λέει ότι θα εκλεγεί βουλευτής Φλώρινας .Η Φλώρινα έχει δύο έδρες. Αν δεν τις πάρει η Ν.Δ. θα τις πάρει το δεύτερο κόμμα. Πιθανότητα να εκλεγεί βουλευτής από ακραίο κόμμα δεν υπάρχει .Παλεύουμε να αποκλειστεί από την Φλώρινα και η Χρυσή Αυγή και οι νέες μορφές ακραίων , όπως του Βελόπουλου. Ακόμα και να πάρει 3% ο κ. Βελόπουλος η έδρα δεν πάει στην Φλώρινα».
“Ο Γιάννης Βοσκόπουλος και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγάλο πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας” αναφέρει δημοσίευμα από την Ηχώ Φλώρινας μιλώντας για σκληρή επίθεση της κας Σπυράκη στον πρώην δήμαρχο Φλώρινας και πρόεδρο της ΠΕΔ Γιάννη Βοσκόπουλο, υποψήφιο με την «Ελληνική Λύση» του κ. Βελόπουλου.

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος υποψήφιος μεν την Ελληνική Λύση, συνομίλησε με το prlogos και ανέφερε: «Ποια είναι η κ.Σπυράκη; Η νούμερο 540 από τους 749 ευρωβουλευτές του κοινοβουλίου και η 10η μεταξύ των 21 ελλήνων ευρωβουλευτών ;Πότε λέει αλήθεια η κα Σπυράκη; Όταν ήταν στην ΠΑΣΠ ή όταν έγινε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ; Αυτή δεν είναι που ψήφισε την ελληνική φέτα ως λευκό τυρί του Καναδά;» Ρίχνουν λάσπη για δικαστικές εκκρεμότητες τόνισε .
«Γιατί δεν τις αναφέρουν ;Δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος αν είχα». Όσο για τη δεύτερη έδρα της Φλώρινας, αυτή την παίρνει το κόμμα με το μεγαλύτερο υπόλοιπο τόνισε, όπως συμβαίνει με την πέμπτη στην Κοζάνη.

«Να προστατέψουμε τους Νεοδημοκράτες από τον άκρατο λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση που φτάνει σε τραγελαφικά επίπεδα και πιθανόν σε λίγο θα επικαλεσθούν και «άγιες επιστολές» για την κατανομή των εδρών» αναφέρει σε απάντησή της η ΝΟΔΕ Φλώρινας.

Ακολουθεί η επιστολή της ΝΟΔΕ Φλώρινας:

Ιωάννα Παπαδημητρίου