Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) διοργανώνει τον 80o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» στα Μαθηματικά το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Στο διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

Την ίδια ημέρα και ώρα, το παράρτημα μας σε συνεργασία με το παράρτημα Ημαθίας της ΕΜΕ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης τον 12ο μαθητικό μαθηματικό διαγωνισμό «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Στον διαγωνισμό «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «ΥΠΑΤΙΑ»

Για την περιοχή Κοζάνης και οι δύο διαγωνισμοί, θα διεξαχθούν στο 4ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης (Μουσών και Ευτέρπης – πίσω από το S/M ΑΒ Βασιλόπουλος).

Οι μαθητές που θα διαγωνιστούν πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο στις 8:45π.μ. και να έχουν μαζί τους στυλό, μολύβι και γεωμετρικά όργανα.
Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν και τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.