Γράφει η Χριστίνα Μπλαχάβα

 

Λένε πως «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και έχουν δίκιο, αφού τα ορεκτικά είναι αυτά που πρώτα δίνουν γεύση στην όμορφη βραδιά μας. Εμείς μπορούμε μόνο να συμφωνήσουμε και γι’ αυτό ετοιμάσαμε κάποιες προτάσεις για εσάς με ορεκτικά-τα πρώτα πιάτα της γιορτής.

Τι λέτε φέτος να εντυπωσιάσετε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι; Bάλτε εσείς την καλή σας διάθεση και όρεξη και εμείς θα σας βοηθήσουμε με συνταγές με φρέσκα λαχανικά από το κτήμα μας που θα εντυπωσιάσουν στο ξεκίνημα του τραπεζιού.

 

Σαλάτα των Μάγων

Η σαλάτα που θα συνοδεύσει το φαγητό μας με το πιο εορταστικό όνομα, είναι δροσερή, ελαφριά και συνάμα πλούσια στο μάτι και στο στομάχι. Περιέχει φρέσκα λαχανικά και φρούτα και χρώματα!

Σούπα κολοκύθας βελουτέ

Μια σούπα αποτελεί το διαχρονικό πρώτο πιάτο σε κάθε γιορτινό τραπέζι. Αυτή, όμως, η κολοκυθόσουπα έχει πλούσια γεύση και φανταστική βελουτέ υφή, που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως!

Σουφλέ με σπανάκι και λιαστή ντομάτα


Τα σουφλέ είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα επίσημα γιορτινά τραπέζια. Επιλέξτε αυτό το ιδιαίτερο σουφλέ που συνδυάζει αρμονικά το σπανάκι με την πλούσια, βαθιά και αρωματική γεύση που προσφέρει η λιαστή ντομάτα του κτήματος BioYgeia.

Όλες τις συνταγές μας έχει επιμεληθεί ο σεφ του κτήματος, Θωμάς Κατσάρας, και θα τις βρείτε αναλυτικά στο Facebook και Instagram του κτήματος BioYgeia, μαζί με πολλές ακόμα προτάσεις.
Και να θυμάστε, όσο διαφορετικές κι αν είναι οι φετινές γιορτές, εμείς οφείλουμε να τις ζήσουμε στο έπακρο και φυσικά…να τις «νοστιμίσουμε»!

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!

Fb: BioYgeia
Instagram : @ bio_ygeia