Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες προϊόντων άνω των 15,00€. Για παραγγελία καλέστε μας στο 24610-39256 ή στο 24610-23713 και στο e-mail μας: [email protected] .
*Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε ότι είδατε το άρθρο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η Λούση Λου είναι μια από μας

Ο κύριος Ρότζερς είναι Κυνηγός φαντασμάτων. Τις μέρες του τις περνά διαβάζοντας χοντρούς τόμους βιβλίων Φαντασματολογίας, ενώ τις νύχτες συνομιλεί με τα πορτρέτα των προγόνων του, που ήταν επίσης Κυνηγοί φαντασμάτων και κάτι παραπάνω ξέρουν. Κι όλα κυλούν άψογα στη ζωή του κυρίου Ρότζερς, αλλά υπάρχει και κάτι που τον κάνει πότε πότε να δακρύζει: ότι ο ίδιος δεν έχει ποτέ του πιάσει ούτε ένα φάντασμα. Γι’ αυτό πηγαίνει μαζί με τον υπηρέτη του, τον Σεβαστιανό, στο γραφείο του κυρίου Πού, ενός ντετέκτιβ που έχει μια μύτη που όλο μεγαλώνει και μια απάντηση για όλα. Ο κύριος Πού μιλά στον κύριο Ρότζερς και τον Σεβαστιανό για τη Λούση Λου, μια γυναίκα που είναι φάντασμα και-ας πούμε ότι- ζει σε ένα χωριό της Αγγλίας. Τότε ο κύριος Ρότζερς αποφασίζει να βρει τη Λούση Λου και να την κυνηγήσει για όσο χρειαστεί. Και ο κύριος Ρότζερς είναι βέβαια πολύ αποφασισμένος, αλλά υπάρχει κάτι που θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά του. Ότι η Λούση Λου είναι μια από μας∙ κι ότι εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς ποιοι είμαστε.

Συγγραφέας: Σταμάτης Κεσόγλου
Εκδόσεις Πατάκη, 2021
Σελίδες: 216
ISBN: 978-960-16-8977-7
Τιμή: 8,91€

Πώς να τη βγάλεις καθαρή στην Ελλάδα της επανάστασης

Ας κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο. Ας πάμε 200 χρόνια πίσω, στην Ελλάδα του 1821, όταν ξεκινούσε η Επανάσταση, που έβαλε τέλος σε τέσσερις αιώνες σκλαβιάς κάτω από τους Τούρκους.

Μπορείς, άραγε, να φανταστείς πώς ήταν η ζωή ενός παιδιού όπως εσύ, εκείνα τα χρόνια; Πώς ήταν ντυμένο, τι παιχνίδια έπαιζε, τι έτρωγε, πώς μάθαινε γράμματα, πώς γινόταν καλά αν αρρώσταινε;

Συγγραφέας: Χρήστος Δημόπουλος
Εικονογράφηση: Ανδριάνα Ρούσσου
Εκδόσεις: Ψυχογιός, 2021
Σελίδες: 56
ISBN: 978-618-01-3601-2
Τιμή: 12,00€

 

Η συχνότητα του φόνου: Ακοή

Ο άνθρωπος που ακούει το έγκληµα. Ο Χέγκελ επέστρεψε.

«Βοήθεια, λείπει το µωρό µου! Βλέπω µόνο… αίµα!» Ο ήχος µιας σύντοµης πάλης και η πανικόβλητη κλήση
έκτακτης ανάγκης µιας µητέρας διακόπτεται απότοµα. Μόνο ένας άνθρωπος έχει την ικανότητα να βγάλει συµπεράσµατα από αυτό το ηχητικό απόσπασµα, ο ιατροδικαστής και δικανικός γλωσσολόγος Ματίας Χέγκελ.
Η Γιούλα Άνζοργκε, δηµοσιογράφος, ασχολείται µε αληθινά εγκλήµατα. Μπορεί να κατάφερε να απαλλάξει τον Χέγκελ ως ύποπτο δολοφονίας, αλλά ίσως και να πλησίασε πάρα πολύ τη σκοτεινή πλευρά του ιδιοφυούς αναλυτή. Τώρα όµως είναι απαραίτητη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Να αφήσει στη µοίρα τους το µωρό και τη µητέρα του; Και τι θα γίνει µε τις πληροφορίες για τον αδερφό της, που θεωρείται νεκρός, και για τον οποίο ο Χέγκελ φαίνεται να γνωρίζει πολλά;

Tίποτα δεν είναι όπως φαίνεται µε την πρώτη µατιά, κανείς δεν είναι τόσο αθώος όσο θα ήθελε να φαίνεται.

Συγγραφέας: Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek
Μετάφραση: Χρύσα Μπανιά
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη, 2020
Σελίδες: 352
ISBN: 978-960-14-3595-4
Τιμή: 15,30€