Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για παραγγελίες προϊόντων άνω των 15,00€. Για παραγγελία καλέστε μας στο 24610-39256 ή στο 24610-23713 και στο e-mail μας: [email protected].

Το σκάνδαλο του αιώνα
Σε αυτή την έκδοση συγκεντρώνονται πενήντα δημοσιογραφικά κείμενα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες αντιπροσωπευτικά της πολυετούς καριέρας του στον Τύπο – όταν εργαζόταν ως μαχόμενος δημοσιογράφος κυνηγώντας… σκάνδαλα, ενώ παράλληλα έγραφε τα μυθιστορήματα που του χάρισαν το Βραβείο Νoμπέλ το 1982. Από τα πρώτα του κείμενα, σε εφημερίδες της Κολομβίας, έως τα εκτενέστερα, πιο μυθιστορηματικά, ρεπορτάζ του από το Παρίσι και τη Ρώμη, και τη στήλη που διατηρούσε στην ισπανική El País, αποκαλύπτεται ένας σπουδαίος συγγραφέας, ένας φανατικός της δημοσιογραφίας, με το ύφος, το πνεύμα, το βάθος και το πάθος που αγαπήσαμε στη λογοτεχνία του.
Συγγραφέας: Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες
Μετάφραση: Μαρία Παλαιολόγου
Εκδόσεις: Ψυχογιός, 2021
Σελίδες: 408
ISBN: 978-618-01-3532-9
Τιμή: 17,91€

Dream escape: Η απόδραση της Αλίκης
Η Αλίκη βαριέται φριχτά. Η σκέψη και μόνο πως, αντί να ρίχνει βουτιές στις πισίνες του πεντάστερου ξενοδοχείου, είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί με τους γονείς της ένα ανιαρό συνέδριο την κάνει να αγανακτεί.
Για να μην αγανακτήσετε κι εσείς, μάθετε πως πολύ σύντομα το δωδεκάχρονο κορίτσι μας θα βρεθεί σε ένα σκοτεινό υπόγειο, όπου την περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δύσκολες δοκιμασίες.
Η συνάντηση και η φιλία της Αλίκης με τον Μέμο, ένα παράξενο και καλοκάγαθο αγόρι με ουρά, θα της αποκαλύψει τον λαμπερό κόσμο ενός ξεχωριστού λούνα παρκ που θα την εντυπωσιάσει. Δε θα προλάβει όμως να τον χαρεί, καθώς ο χρόνος πιέζει, τα φώτα χαμηλώνουν κι η ίδια έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες.
Συγγραφέας: Γιώργος Γρηγοράκης
Εκδόσεις Πατάκη, 2021
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-16-9225-8
Τιμή: 7.11€

Ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου
Αρχές Μαρτίου 2012, ο Χάρης Νικολόπουλος επιστρέφει από τη Ναύπακτο στην Αθήνα, όταν η μητέρα του διαγιγνώσκεται με Αλτσχάιμερ πρώιμης έναρξης. Του έχουν λείψει η πόλη και οι φίλοι του, αλλά τίποτα δεν είναι όπως το άφησε. Μέσω του οίκου ευγηρίας όπου μεταφέρεται η μητέρα του, ο Χάρης γνωρίζει μια ψυχολόγο, η οποία διευθύνει έναν ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες και θύματα σεξουαλικού τράφικινγκ.
Η δολοφονία της ψυχολόγου θα σταθεί αφορμή για να ξεκινήσει ο Χάρης μια κατάβαση στην κόλαση του υποκόσμου, στον κόσμο των άστεγων, των εξαρτημένων, των κοριτσιών που αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμα. Πολύτιμος συμπαραστάτης του στην προσπάθεια να ανακαλύψει τον δολοφόνο της ψυχολόγου θα είναι η νεαρή, εκκεντρική αλλά δαιμόνια υπαστυνόμος, Αΐντα Μητροπούλου.
Συγγραφέας: Χίλντα Παπαδημητρίου
Εκδόσεις: Μεταίχμιο, 2021
Σελίδες: 464
ISBN: 978-618-03-2570-6
Τιμή: 14,94€