ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΦΥΡΙ TAP TAP GARDEN ΑΠΟ ΤΗΝ DJECO

Ο κήπος πρόκειται να ξαναφυτευτεί. Τότε τα πουλάκια δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Τα διάφορα στοιχεία είναι προσαρτημένα στην σανίδα φελλού με το σφυρί.
Για να προωθήσετε την επιδεξιότητα των παιδιών από την ηλικία των 4 ετών, αυτή η μικρή ξύλινη θήκη προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιγράψετε τα πρότυπα και να εφαρμόσετε τις δικές σας ιδέες. Αυτό υπόσχεται ώρες παιχνιδιού!
Περιεχόμενα: Το σετ περιλαμβάνει 5 προτύπου κάρτες διπλής όψης με πληροφορίες για τη σειρά με την οποία συναρμολογούνται τα εξαρτήματα. Ένα ξύλινο σφυρί, καρφιά, μια σανίδα από φελλό και κομμάτια ξύλου. Ένα ξύλινο κουτί με θήκες για την τακτοποίηση όλων των στοιχείων του παιχνιδιού.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 32,00 €

DJECO ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΆΜΜΟ ΨΑΡΑΚΙΑ

Η ζωγραφική αποτελεί μια από τις πιο απλές και ταυτόχρονα δημιουργικές δραστηριότητες που όπως έχει αποδειχθεί βοηθούν στην ψυχολογική και γνωστική εξέλιξη των παιδιών. Μέσω αυτής τα παιδιά αναπτύσσουν κινητικές δεξιότητες, ξεκινούν να αναγνωρίζουν και να διακρίνουν τα χρώματα, να “δουλεύουν” εντός ορίων και παράλληλα να εκφράζουν τα συναισθήματα τους αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την φαντασία τους. Έρχεται από την εταιρία Djeco.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 16,95 €

FACTORY ART + SCIENCE STEAM PROJECT KIT: ΚΟΛΙΕ ‘CALYPSO’

Η σειρά Factory είναι μια εξαιρετική συλλογή έργων χειροτεχνίας *STEAM Learning που ενσωματώνει την Επιστήμη στη διασκεδαστική χειροτεχνία! Αυτή η μέθοδος σας δείχνει προηγμένες τεχνικές ώστε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά μοναδικό, φωτεινό υφασμάτινο κολιέ, χειραγωγώντας τις θετικές και αρνητικές ροές του ρεύματος. μετά από την οποία απαιτείται μια μικρή δημιουργική κεντητική για να τελειοποιηθεί το αριστούργημα.
Προωθεί:
• Δημιουργικότητα και αυτοέκφραση
• Πολυεπίπεδη μάθηση που υποστηρίζεται από εξερεύνηση και πειραματισμό
• Επίλυση προβλημάτων μέσω πραγματικών εφαρμογών
• Γνωσιακή μάθηση με βάση την ενσυνειδητότητα
• Επινοητικότητα και καινοτόμος σκέψη
• Εμπιστοσύνη και αυτοεκτίμηση
Μια εξαιρετική δραστηριότητα που εισάγει απαλά τη Φυσική σε παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με διασκεδαστικό, δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο. Ενθαρρύνει την καινοτομία και τη μάθηση που βασίζεται στην έρευνα που προωθεί μια πιο φυσική και συνεκτική προσέγγιση για την κατανόηση του κόσμου γύρω μας. Όλα τα υλικά παρέχονται. και συνοδεύεται από ένα φυλλάδιο οδηγιών που παρέχει λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 9 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 25,90 €