BABY CLEMENTONI ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥ-ΤΖΑ ΓΙΑ 10+ ΜΗΝΩΝ

Το πρώτο ταμπλετάκι του παιδιού για ένα ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο της μάθησης! Ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι που συντροφεύει το παιδί, μαθαίνοντάς το ταυτόχρονα τα ζωάκια, τις φωνούλες τους και νέες λεξούλες. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών, απτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 10 μηνών και άνω.
ΤΙΜΗ: 29,99 €

 

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: Ο ΩΚΕΑΝΟΣ


Ο πλανήτης Γη αποτελείται κυρίως από νερό. Θάλασσες και ωκεανοί φιλοξενούν μαγευτικά πλάσματα και εκτείνονται σε θεαματικά ανεξερεύνητα βάθη. Διάβασε το βιβλίο, φτιάξε το παζλ και μάθε τα πάντα για τον συναρπαστικό υποθαλάσσιο κόσμο.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 22,20 €

 

TATAMIZ ΑΦΡΩΔΗΣ ΠΑΖΛ ΣΤΙΒΟΣ ΜΠΑΛΑΣ

Το Crazy Race είναι ένα παζλ αφρού από το οποίο μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια υπέροχη πίστα για μπάλες. Υπάρχει γέφυρα, διάβαση, λόφος, στροφή και άλλα εμπόδια. Σας περιμένει πολλή διασκέδαση, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και έξω στη βεράντα. Χάρη στο υλικό που χρησιμοποιείται, το παιχνίδι πλένεται, επιπλέον βοηθά στην ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, συντονισμού κινήσεων αλλά και στρατηγικής.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 49,50 €