ΠΑΙΧΝΙΔΙ HEADU ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ – ΈΝΤΟΜΑ

Κατασκεύασε και ανακάλυψε την ανατομία τους! Γνωρίζατε ότι οι πεταλούδες έχουν το σώμα τους χωρισμένο σε τρία μέρη; Και ότι οι πασχαλίτσες έχουν έξι πόδια;
Με αυτό το σετ, μπορείτε να δημιουργήσετε τέσσερις τύπους εντόμων αλλά και να δημιουργήσετε και πολλά άλλα, απελευθερώνοντας τη φαντασία σας! Περιέχει επίσης ένα πλούσιο εικονογραφημένο βιβλίο, με πληροφορίες και περίεργα για τα έντομα.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 5 ετών και άνω.

ΤΙΜΗ: 12,00 €

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Το παιχνίδι του Εξυπνούλη Κλασικά Παραμύθια είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες που έχουν μεγάλο μέγεθος, ώστε να πιάνονται εύκολα, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Παίζοντας θα ανακαλύψει τις πιο όμορφες παραμυθένιες ιστορίες, εξασκώντας ταυτόχρονα τις κινητικές του ικανότητες και αναπτύσσοντας τη λογική και την παρατηρητικότητά του. Περιέχει 4 μεγάλες κάρτες παζλ με παραμύθια και 8 κομμάτια παζλ με ήρωες και αντικείμενα Το παιδί πρέπει να συναρμολογήσει τις εικόνες των καρτών χρησιμοποιώντας τα κομμάτια παζλ του ίδιου σχήματος. Βοηθήστε το να σχηματίσει τα πρώτα του παζλ, έως ότου καταφέρει να τα συνδυάζει μόνο του. Με τη συμπλήρωση κάθε παζλ, το παιδί διασκεδάζει, μαθαίνει τα κλασικά παραμύθια και εξασκεί την παρατηρητικότητά του αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.

ΤΙΜΗ: 4,99 €

SOFT CLEMMY ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΦΗΣ ΜΕ 8 ΜΑΛΑΚΑ PREMIUM ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ 6-36 ΜΗΝΩΝ

Ένα πρωτότυπο αισθητηριακό αυτοκίνητο με υφές όπως τα αυθεντικά Clemmy τουβλάκια για μια εμπειρία παιχνιδιού και αισθήσεων. Το παιδί μπορεί να αγγίξει και να ανακαλύψει τις διαφορετικές υφές και σχήματα. Το αυτοκίνητο τη Clemmy έχει μαλακά αντικείμενα να εξερευνήσει και να αγγίξει, για να ανακαλύψει τις διαφορετικές μορφές και τις ανάγλυφες υφές. Περιλαμβάνει πολλά μαλακά τουβλάκια για να εισάγει, να κρύψει και να στοιβάξει. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και είναι απολύτως ασφαλή! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και προσφέρονται για πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Τα μαλακά τουβλάκια διεγείρουν την οπτική αντίληψη, τη φαντασία και την παρατηρητικότητα του παιδιού.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 μηνών και άνω.

ΤΙΜΗ: 15,99 €