CUBIKA ΞΥΛΙΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΨΑΡΕΜΑ
Ώρα για ψάρεμα! Πάρτε ένα από τα καλάμια της συσκευασίας και προσπαθήστε να πιάσετε, όσα περισσότερα ψαράκια μπορείτε. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 καλάμια και 12 ξύλινα ψαράκια με μαγνήτες, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε και με φίλους. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που εξασκεί την παρατηρητικότητα και το συντονισμό χεριού-ματιού, από την εταιρεία Cubika.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 16,00 €

 

 

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ

Με αυτό το υπέροχο μαγνητικό βιβλίο τα παιδιά μπορούν να αναπαραστήσουν τις σκηνές καθημερινότητας που απεικονίζονται στις κάρτες χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα χρωματιστά, μικρά μαγνητάκια!
Ακόμη, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους φτιάχνοντας δικές τους σκηνές με τα μαγνητάκια της επιλογής τους!
Τεμάχια: 108 ,Διαστάσεις: 19x26x4.3 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 15,00 €

 

CUBIKA ΞΥΛΙΝΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 18ΕΚ.

Ξύλινος, εύκαμπτος πύργος ισορροπίας από την εταιρεία Cubika. Οι κύβοι της πυραμίδας αποτελούνται από 8 μεγάλα τμήματα διαφορετικών χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών που δεν έχουν αιχμηρές γωνίες. Το παιχνίδι αναπτύσσει δεξιότητες λεπτής κινητικότητας και διδάσκει το παιδί πώς να επιλέγει τα χρώματα και πώς να κάνει διάκριση μεταξύ διαφορετικών γεωμετρικών σχημάτων. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το παιδί θα μάθει να συνδυάζει κομμάτια που έχουν διαφορετικό σχήμα και χρώμα. Διαστάσεις συσκευασίας 19,5 x 4,5 x 7 εκ,

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 14,25 €