VIGA ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΠΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ‘ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ’

Παιχνίδι λεπτής κινητικότητας από την εταιρεία Viga για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Προσπαθήστε να κινήσετε το αυτοκίνητο τραβώντας τα σχοινάκια που βρίσκονται δεξιά και αριστερά, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε τη διαδρομή. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να συνεργαστούν δύο παίκτες για να φτάσουν στον τερματισμό, ενισχύοντας έτσι το ομαδικό πνεύμα. Διαστάσεις: 25,5×34,5×17 εκατοστά.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 26,90 €

 

ΞΥΛΙΝΟ ΤΖΙΠ ΣΑΦΑΡΙ

Αυτό το ξύλινο τζιπ σαφάρι γίνεται ένα θαυμάσιο παιχνίδι διασκέδασης για το παιδί. Με τους χρωματιστούς ξύλινους χαρακτήρες, το παιδί αναπτύσσει τη φαντασία του και τις κοινωνικές του ικανότητες με αστείρευτες στιγμές περιπέτειας. Είναι πλήρες σετ το οποίο περιλαμβάνει το τζιπ και τα κουκλάκια. Διαστάσεις: 26 x 16,5 x 17 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 18 μηνών και άνω.
ΤΙΜΗ: 45,00 €

Popular Playthings : ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΖΩΑ MIX OR MATCH

Τι θα συμβεί αν συνδυάσεις μία τίγρη, έναν κροκόδειλο, έναν ελέφαντα και μία καμηλοπάρδαλη; Η απάντηση… νέα είδη τα οποία δεν μπορείς να βρεις σε έναν ζωολογικό κήπο ή σε σαφάρι! Μπορείς να συναρμολογήσεις τα ζώα και κανονικά ταιριάζοντάς τα βάσει χρώματος ή μνήμης. Τα χρωματιστά μέρη των ζώων διαθέτουν ένα έξυπνο σύστημα μαγνητισμού το οποίο επιτρέπει την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή τους. Το πιο διασκεδαστικό μαγνητικό παιχνίδι! Περιλαμβάνονται 4 ζώα: τίγρης, ελέφαντας, κροκόδειλος, καμηλοπάρδαλη.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 32,00 €