ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 30 ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι με θρανίο και ηλεκτρονικό στυλό με ήχους! Παίξε μέχρι και 30 διαφορετικά παιχνίδια! Ένα ολοκληρωμένο σετ με 30 εκπαιδευτικά παιχνίδια μνήμης, λογικής και δημιουργικότητας. Περιλαμβάνει θρανίο από ασφαλή υλικά και το ηλεκτρονικό στυλό Καροτίνα με ήχους. Με πολλά είδη διαφορετικών δραστηριοτήτων για την εξάσκηση δεξιοτήτων, όπως λογική σκέψη, αξιολόγηση και μνήμη, αλλά και απόκτηση των πρώτων βασικών γνώσεων γλώσσας, μαθηματικών, χρωμάτων, σχημάτων.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 25,00 €

 

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για μικρούς εξερευνητές για να ανακαλύψουν τα θαύματα του κόσμου και να μάθουν με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο γεωγραφία. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσει πρώτος ο παίκτης στον προορισμό του.
Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 9,99 €

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ

Ποιος κοιμάται στον στάβλο; Τι μεγαλώνει στον κήπο; Πού φυλάσσεται το σιτάρι; Διασκέδασε και μάθε πολλά για το αγρόκτημα, παρέα με τα ζώα και τους ανθρώπους που ζουν εκεί!

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 18,00 €