BRAINBOX ΦΥΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Γεμάτο με πληροφορίες για τη χλωρίδα και την πανίδα από όλον τον κόσμο, αυτό το BrainBox είναι ειδικά σχεδιασμένο να βοηθάει τους παίκτες να βελτιώσουν την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές τους ικανότητες. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει διαφορετικές εικόνες από τη φύση. Από τα σαρκοφάγα φυτά ως τα αρπακτικά πουλιά στον Αμαζόνιο, αυτό το υπέροχο παιχνίδι προσφέρει διασκέδαση και γνώση προς όλη την οικογένεια. Σκοπός του παιχνιδιού: Μάζεψε τις περισσότερες κάρτες μέσα σε 10 λεπτά. Περιέχονται: 55 κάρτες, 1 κάρτα με κανόνες, κλεψύδρα, 1 ζάρι
ΗΛΙΚΙΑ: Από 8 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 16,00 €

 

BABY CLEMENTONI ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΠΟΝΙ ΓΙΑ 6-36 ΜΗΝΩΝ

Περιστρέφοντας τους κυλίνδρους, πιέζοντας το πλήκτρο στην πλάτη ή σύροντας το πόνι, το παιδί ακούει αληθινούς ήχους και πολλές μελωδίες. Η χαίτη και η ουρά είναι από μαλακό ύφασμα και διεγείρουν την αίσθηση της αφής του παιδιού. Με καινοτόμο σχεδιασμό και χρώματα, μη τοξικά και ανθεκτικά υλικά, καθώς και με ανάγλυφες επιφάνειες και πολλές δραστηριότητες ευνοούν την ανάπτυξη των οπτικών και ακουστικών ικανοτήτων, την κινητική δραστηριότητα και τους πρώτους λογικούς συσχετισμούς.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 μηνών και άνω.
ΤΙΜΗ: 14,99

SVOORA ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΕΤ ‘ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ’

Μαγνητικό Σετ γραμμάτων και εικόνων από την ελληνική εταιρία Svoora. Τα παιδιά, με τις μαγνητικές κάρτες πρώτης γραφής και ανάγνωσης, αποκτούν την πρώτη επαφή τους με τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου! Η ταύτιση της εικόνας με τη λέξη ενισχύει την κατανόηση των εννοιών και την αναγνώριση των πεζών και κεφαλαίων χαρακτήρων. Οι τόνοι βοηθούν στην εκμάθηση της ορθογραφίας και της ανάγνωσης.
Ο πίνακας και τα γράμματα περιέχουν γραμμές που καθοδηγούν το παιδί στη σωστή γραφή πάνω σε αυτές. Ο πιο δημιουργικός τρόπος για την εξάσκηση της παρατηρητικότητας και το συντονισμό χεριού-ματιού.
Η ιδιαίτερη συσκευασία – τσάντα περιλαμβάνει 25 μαγνητικές κάρτες διπλής όψης, 24 κεφαλαία και 48 πεζά μαγνητικά γράμματα υψηλής ανθεκτικότητας,7 τόνους, ένα μαγνητικό πίνακα με γραμμές και ένα μαρκαδόρο «γράψε – σβήσε» με σφουγγάρι.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 24,00 €