ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κυκλοφόρησαν τα πανέμορφα και άκρως εντυπωσιακά ημερολόγια για την καινούρια χρονιά (2018) από τον σύλλογο παιδιών με αναπηρίες “Ηλιαχτίδα” Κοζάνης. Με βάρκα την …ελπίδα και όχημα το πανέμορφο ημερολόγιο καραβάκι που έφτιαξαν τα παιδιά και οι εθελοντές του συλλόγου για φέτος, φιλοδοξούν τα ημερολόγια της “Ηλιαχτίδας” να φτάσουν εφέτος τις γιορτές σε κάθε σπίτι!

Επίσης, μπορεί κανείς να βρει και τα απλά κλασικά ημερολόγια, ενώ παράλληλα τα παιδιά και οι εθελοντές του συλλόγου δέχονται και παραγγελίες από συλλόγους και σχολεία, προκειμένου να κάνουν μαζικές παραγγελίες και να αγοράσουν όσα ημερολόγια χρειάζονται για τα μέλη τους.

Ο κόσμος της Κοζάνης στηρίζει χρόνια τώρα το τιτάνιο έργο της “Ηλιαχτίδας”, που προσπαθεί να στηριχθεί “όρθια”, επιτελώντας κοινωνικό έργο, με μόνο έσοδο τα χρήματα από τις πωλήσεις των bazaar που κάνουν κάθε χρόνο! Τα ημερολόγια αλλά και οι εξαιρετικά γουστόζικες χειροποίητες κατασκευές είναι ο μόνος τρόπος για τον απλό κόσμο να στηρίξει το έργο τους!

Στον φιλόξενο χώρο του συλλόγου, στο “Σπίτι της Ηλιαχτίδας”, μπορεί κανείς να βρει ημερολόγια, διακοσμητικά για το σπίτι (όπως κεράκια, ρεσό , πιάτα, σουβέρ , ονειροπαγίδες, καλαθάκια  κ.α.), μπρελόκ, αναπτήρες, τετράδια, θρησκευτικές εικόνες, καθώς φυσικά και τα νοστιμότατα χειροποίητα λικέρ από τις γυναίκες του συλλόγου!

Θα τους βρείτε στο “Σπίτι της Ηλιαχτίδας”, Λέκκου και Αιανής γωνία (στο δρόμο για την Παναγία) καθημερινά και ώρες  6-8.30 μ.μ. Τηλ. για πληροφορίες και παραγγελίες: 2461049714 και κιν.6947894839-6951859912.


Β.Σ.