Ηλίας Κωνσταντινίδης: Τέλη Μαΐου ολοκληρώθηκε το διάστημα,κατά το οποίο η Euromedica Ζωοδόχος Πηγή-πρώην κλινική Ορέστη Κωνσταντινίδη,υποστήριξε το Μαμάτσειο νοσοκομείο,στις δύσκολες στιγμές πίεσης λόγω Covid 19.

Αυτό έγινε με νοσηλεία non-Covid ασθενών και την μεγαλύτερη πίεση δέχθηκαν οι ιδιώτες παθολόγοι και κυρίως ο υπεύθυνος του παθολογικού τμήματος της κλινικής,που παρακολουθούσαν τα περιστατικά και εφημέρευαν όλο το 24ωρο.

Ταυτόχρονα ορισμένοι ιδιώτες καρδιολόγοι,καλύψαμε καρδιολογικά τα περιστατικά,οπότε χρειάστηκε.Δυστυχώς δεν μπόρεσαν όλοι,ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Επίσης κάλυψη υπήρχε και από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Όλα αυτά έγιναν εθελοντικά και χωρίς αμοιβή.

Ως υπεύθυνος του καρδιολογικού τμήματος της κλινικής,αισθάνομαι υπερήφανος που βοηθήσαμε,με τον οποιοδήποτε τρόπο και θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιώτες καρδιολόγους για την συνεργασία τους.

Ας τους αναφέρω λοιπόν,διότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ποιοι προσφέρθηκαν:
Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, Δρακουλίδης Βασίλειος,Τσιανάκας Δημήτριος,Μιχαηλίδης Γεώργιος,Παρδάλης Ηλίας και Μεντελής Χαρίσιος.

Ήταν ηθική υποχρέωση των ιδιωτών γιατρών, να βοηθήσουν στις δύσκολες συνθήκες του προηγούμενου διμήνου και αυτό έγινε με επιτυχία.Η βοήθεια ήταν προς τον κόσμο της Κοζάνης και το νοσοκομείο και όχι στην Κλινική.

Υ. Γ. Συγχαρητήρια αξίζουν στους ιδιοκτήτες και εννοείται στο διοικητικό-νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.