Τρομοκρατικά χτυπήματα live, πόνος και δυστυχία live, πραξικοπήματα live. Η επίθεση στην εφορία live και άλλα τόσα που δυστυχώς θα έρθουν. Και όλα αυτά γιατί έχει χαθεί η λογική. Γιατί απλά δεν υπάρχουν άλλα λόγια ή σκέψεις να γράψω μετά το βίντεο που έχω δει από τη δολοφονική επίθεση στην εφορία.

Η γενιά μας δυστυχώς θα τα ζήσει όλα.. Δεν ξέρω πραγματικά αν είναι σωστό ή λάθος η αναπαραγωγή αυτού του βίντεο. Γιατί σίγουρα θα μπούνε στον πειρασμό και οι οικογένειες των θυμάτων να θελήσουν να δούνε αυτές τις σκηνές. Θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να τις δούνε. Ή ακόμη χειρότερο αύριο μεθαύριο τα ίδια τα θύματα να δούνε το βίντεο με την επίθεση τους. Σκεφτείτε λοιπόν για τι πράγμα μιλάμε. Τραγικό ε; Και όμως εκεί φτάσαμε. Να τα βλέπουμε όλα live. Από την άλλη όμως , όλοι εμείς που είδαμε αυτό το βίντεο, ας γίνει η αφορμή να γαληνέψει η ψυχή μας, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και όταν πάμε να ξαναπούμε τη φράση για κάποιο παρόμοιο τραγικό συμβάν «καλά τους έκανε» ή « φαντάσου τι τράβηξε από τον τάδε δημόσιο ή ιδιωτικό υπάλληλο» να θυμόμαστε αυτές τις σκηνές και να το βουλώνουμε. Μόνο να προσευχόμαστε.

Η ελληνική πολιτεία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, οφείλουμε και πρέπει να τιμήσουμε τον Ιωάννη Ποδιώτη τον διευθυντή της εφορίας ως ήρωα και υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Πηγή : fb Ilias Katanas