Η εισήγηση – ανακοίνωση της ΕΕΑ, μια επιτροπή που απαρτίζεται από μέλη τα οποία και σκανδαλωδώς ορίστηκαν από τον κύριο Αυγενάκη δείχνει πλέον πως είναι και αστήριχτη αλλά και αβάσιμη.

Η περίεργη αυτή απόφαση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις και δημιούργησε μεγάλο προβληματισμό σε ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων οι όποιοι σκέφτονται με τη λογική. Πιο συγκεκριμένα όμως, γέμισε με οργή και θυμό το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στη χώρα το όποιο δεν περιλαμβάνει μόνο το συνδεσμιακό κομμάτι αλλά και τον κάθε απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πέρα από κόμματα , πέρα από ιδεοληψίες και σκοπιμότητες.

Απεναντίας ο ΠΑΟΚ είναι προσφυγιά , αντίδραση και δικαιοσύνη. Προπάντων δικαιοσύνη σε ένα σύστημα που χρόνια νοσεί.

Κάνεις από εμάς, αλλά και από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί χάρες και συμβιβασμό. Επιθυμούμε δικαιοσύνη. Αν ο ΠΑΟΚ κριθεί ένοχος από την Ανεξάρτητη όμως Δικαιοσύνη και όχι από τις επιτροπές που ορίζονται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων, φυσικά και να τιμωρηθεί.

Ο ΠΑΟΚ όμως είναι αθώος και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι. Ακόμη και αυτοί που τον επιβουλεύονται για τους δικούς τους λόγους. Αυτοί όμως δε μας απασχολούν και ούτε μας φοβίζουν.

Όσοι όμως έχουν κάνει πολιτικές καριέρες πάνω στις πλάτες του ΠΑΟΚ και δεν έχουν αντιδράσει μέχρι τώρα, να γνωρίζουν πως είναι και έκθετοι απέναντι στο Σύλλογο και απέναντι στον εαυτό τους. Γιατί όσοι δηλώνουμε ΠΑΟΚ ήρθε η στιγμή να το δείξουμε. Τώρα είναι ώρα που έχουμε την ευθύνη να στηρίξουμε τον Σύλλογο αλλά και τον κυριότερο υποστηρικτή της Ελλάδας, τον πρόεδρο και πατριάρχη του συλλόγου μας Ιβάν Σαββίδη.

Τώρα και όχι όταν έρχονται συνήθως οι εκλογές. Γιατί τότε οι «απουσίες» θα καταγραφούν και θα κριθούν.

Όσοι λοιπόν από εμάς λείψουμε από αυτήν την ιστορική στιγμή, ας αναλογιστούμε γιατί θα μπορεί ο κάθε εχθρός του ΠΑΟΚ να στήνει παιχνίδια εις βάρος μας.

Τώρα το ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα δεν είναι απλώς σύνθημα. Δεν είναι το διαβατήριο κάποιων για τις εκλογές. Είναι η υποχρέωση μας. Όλοι εμείς, όλοι οι απλοί φίλαθλοι, αυτοί που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν το καθήκον του..

ΥΓ: ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως.

Με τιμή
Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας.
τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικων.
Ηλίας Π. Κάτανας