Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν τον σύλλογό μας πριν και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ζεσταίνοντας με κάθε τρόπο τις καρδιές των παιδιών μας και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες των παιδιών και τη λειτουργία του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω:
– Το κατάστημα Bublic Κοζάνης για τη δωρεά υλικών και παιχνίδια για το Σπίτι της Ηλιαχτίδας.
– Την καθηγήτρια Ματσαρίδου Αναστασία και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για την προσφορά των Χριστουγεννιάτικων κατασκευών .

Για την οικονομική βοήθεια
– Το σύλλογο Εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.
– Τον Γιατρό Καρατζέτζο Χαρίσιο.
– Τον Ντούμα Κώστα
– Τον Κάτανα Αντώνιο του Ηλία και τον Μαλλούς Μάρκο για τη δωρεά εις μνήμη του Γρίβα Ζήση.
– Τους συμπολίτες μας που μας βοήθησαν οικονομικά και θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι.
– Όσους βοήθησαν να πωληθούν τα ημερολόγια και οι κατασκευές

Τους εθελοντές, τους Γονείς του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας οι οποίοι με μεράκι και πολλή αγάπη κατασκεύασαν με τα παιδιά τα Ημερολόγια και τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Ακόμα ευχαριστούμε:
– τον Δήμο Κοζάνης για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης για τη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου bazaar.
– Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, που από την πρώτη στιγμή της Ηλιαχτίδας προσφέρουν κάλυψη των δραστηριοτήτων του συλλόγου και διαφήμιση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων δωρεάν.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά .

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος           Μητσιάκος Χρήστος