Έχουν περάσει 22 μέρες από την απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, του Καραστέργιου Μανώλη, λόγω Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, όμως η οικογένειά του δεν ξεχνά τους γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης, που στάθηκαν μέχρι τελευταία στιγμή στο πλευρό του.
Η σύζυγος και τα παιδιά νιώθουν την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια εκ βάθους το άριστα επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Κουλούρη Ευστάθιο για το ανθρώπινο ήθος, το ειλικρινές ενδιαφέρον, τον εξαιρετικό ζήλο, την αμέριστη συμπαράσταση και την επιστημονική του επάρκεια που προσέφερε ανιδιοτελώς σ’ ένα άνισο παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ένας μαχητής που κατέβαλλε μέχρι τέλους υπεράνθρωπες προσπάθειες – αν και ο χρόνος έσβηνε κάθε ελπίδα ανάκαμψης – αγωνίστηκε, μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του ανθρώπου-επιστήμονα και μας υπενθύμισε τα λόγια του γνωστού συγγραφέα Bertolt Brecht (1898-1956) ”Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει!”

Επίσης ευχαριστεί ολόψυχα τον Συντονιστή Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος κ. Λαμπρόπουλο Στυλιανό, τους Ειδικούς Καρδιολόγους Κυρατλίδη Κωνσταντίνο, Ζαφείρη Αριστείδη, Παυλίδη Κωνσταντίνο και τους Ειδικευόμενους Ροδίτη Παύλο και Godwin Salace-Akpevwe για το υψηλό αίσθημα επιστημονικής και επαγγελματικής ευθύνης, την άμεση ανταπόκριση και την αμέριστη προσοχή και αλληλεγγύη.

Τέλος, δε θα μπορούσε να παραλείψει να μην ευχαριστήσει τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος και το νοσηλευτικό προσωπικό αυτού, τους τραυματιοφορείς και τραπεζοκόμους και κυρίως το νοσηλευτικό προσωπικό της Στεφανιαίας Μονάδας, αυτούς τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, για το αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν, για τη βοήθεια, τη φροντίδα, την υπομονή, την εγκάρδια συμπαράσταση και το ζεστό χαμόγελο καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας, ώστε αυτή να είναι η καλύτερη δυνατή.

Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα…

Με εκτίμηση
Η σύζυγος
Καραστέργιου Χρυσή
Τα παιδιά
Καραστέργιου Ευαγγελία
Καραστέργιος Νικόλαος